-


Kvällen igår och dagen

HejHej
Igår var jag med Vanessa och i stallet. Sen på kvällen kom Affe, Sara och Alex hit runt 8. Vi kolla på tv och sånt. Hade mysigt. Dom sov här. Vi vaknade vid halv 12. Gjorde inget speciellt. Sen drog dom för typ nån timme sen och då fick jag och mamma gäster och dom har precis dragit så snart ska mamma och jag åka till stallet. När vi kommer hem därifrån ska jag städa lite för det blev lite stökigt igår haha. Sen drar jag ut och träffar lite folk. Bloggar mera sen.

Dagen, kvällen och imorn

Det gick jätte br att flytta Missy. Hon gick in fint i transporten och när vi tog ut henne ställde vi henne i boxen, tog ut alla saker och bytte täcke på henne. Sen fick hon stå där ett tag så fixa vi allt och sen drog vi och lämna tillbaka transporten och sen käka jag mamma och Jimmy på Sibylla. Sen drog vi hem och jag var hemma en stund sen drog jag till tumba och kvällen spenderades med Alex och Sara hemma hos Sara. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska iaf till Missy. Så ska vi fixa vårat skåp och ta en promenad med henne runt på gården. Så hon får se allt lixom. Sen på kvällen ska jag Affe Alex och Sara vara här hemma hos mig och ha mysigt. Så aa bloggar mera sen då
Missy när hon var föl, så sööt!

Miss impossible - min häst

Idag hämtar jag och mamma våran häst. Vi ska hämta henne från Södertälje och ställa henne i grödinge. Vi har kollat runt på lite olika hästar (mest araber). Efter att Sahara åkt iväg ännu en gång så tröttnade jag helt på medryttarhästar, asså det är inget fel men jag kände att dom bara försvann och det blev massa problem så mamma bestämde sig för att vi skulle kolla runt lite på olika hästar. Vi kollade på ett halvblod men den var för hög, den var 6 år och fux. Sen kolla vi på en brun angloarab som verkade bra. Sen kollade vi på en skimmel arab. Vi bestämde oss för den bruna angloaraben. Hon var perfekt. Lagom hög och bra ålder, kunde ganska mycket för sin ålder och ja, det blev hon. Jag provred henne och tyckte hon verka bra. När vi hade provridit kom vi tillbaka en vecka senare och kolla hur hon var i stallet och två dagar senare bestämde vi oss för att hon skulle bli våran. Så så blev det. Idag ska hon hem till oss. Vi ska hämta henne klockan 3. Så det är ett tag kvar. Men jag längtar som fan för sen har jag en egen häst. Hon heter Miss impossible men kallas Missy och hon är som sagt en angloarab. Hon är snart 5 år och 160cm hög. 
Jag tänkte visa lite bilder på henne och på hennes mamma och pappa. Sen kommer jag blogga mera när vi har fått hem henne, alltså ikväll.
 
Pappa
 
Mamma
 
Och Missy som hon kallas

I'll remember our last time together

you said you was finished with this love so I said why you giving up on us 
Please don't leave me, let me just stay right here
It's hard to see what's real, you're not here
Now nothing can be like what it was before
I gave you everything but it wasn't enough 
It's just little too late, little too wrong to change everything
But you're always in my heart

Dageeen

HejHej
Skola idag och så, fick sluta en timme tidigare så det var ju bra. Efter skolan drog jag och Lisa till Tumba och sen hem till Sara där Alex oxå var. Sen efter en stund kom Affe och Micke oxå dit. Så vi var där en stund och sen drog alla utom Sara till Tumba och så var jag där med Marcelo och Alex för dom andra drog. Och nu på kvällen har jag och mamma vart och fixat lite saker och så. Ska inte göra nått speciellt ikväll. Men bloggar mer sen tror jag.

Godmorgon

Sitter i köket och ska åka till skolan snart, sista dagen sen har vi lov. Ska bli så skönt. Men aa vi har nån idrottsgrej idag och efter det kanske vanliga lektioner sen slutar vi. Efter skolan ska jag träffa Pontus lite snabbt tror jag sen drar jag och mamma och fixar lite saker. Men nu måste jag till skolan bloggar mera sen.

-


Dagen

Idag var det skolan som vanligt och efter det drog jag hem en stund och plugga sen åkte jag till Tumba och träffa Mattias och Moa, va med dom ett tag sen när dom drog har jag vart med Lukas hela tiden och sen på kvällen så kom Pontus oxå. Men nu ska jag typ fixa mig sen sova, så bloggar mera imorn
 

i'm not always what you see


Dagen

Skola idag, hade bara en lektion för klassen kolla på film alla andra lektioner. Så det var najs. Iaf drog till Tumba efter skolan, va där med Affe, Micke, Sara Lisa, Alex och Alle. Sen drog jag hem vid halv 4 och nu väntar jag på att Amina ska komma hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Kanske drar ut eller bara är hemma. Vi får se, ska bli grymt kul iaf för det var typ år sen hon var här. Nej men när hon har åkt ska nog jag och mamma handla lite saker som vi kommer behöva. Omg längtar till fredag!! Kommer göra värsta inlägget om det på fredag eller lördag håhå :3

Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade dig vid min sida.. Micke ♥

Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dig.
Vad skulle jag göra utan dig?
 Jag är inget utan dig.
Jag älskar dig!

I belong to you and you belong to me


.

you were always there when i looked back. You did it all to me. And always when i couldn't sleep at night you took my hand and held it until i fell asleep. I remember when we did everything together. But then everything changed. I wish everything was like it was before. I dont know if you still love me, I dont know if you ever think about me anymore, but I hope you know, I always love you, and i miss you. And i wait for the day when everything will be okey between us. I really miss you but I cant talk to you, because I dont know  what to say. You always hated me, from the day when everything changes, remember? It hurt and you know it, but you didnt make anything because you hate me. You said it by yourself. Yes, I remember..
 

Jag saknar min bästavän..

Kommer ihåg när vi kunde säga att vi "saknade" varandra. När vi stannade uppe hela natten, pratade om framtiden. Den som skulle vara våran. Det är inte så längre, jag finns inte mer för dig. Jag kunde lika gärna va död. Om bara du kunde se mig nu, jag vill så gärna att du ska se mig. Se att jag finns. Att jag saknar dig och det vi hade så jävla mycket. Skulle seriöst kunna göra allt för att få tillbaka allt som en gång fanns mellan oss. Inget är som förr, när du fanns här. Vill bara ha dig här, hos mig. Varje gång jag stänger ögonen så finns du här, brevid mig. Jag saknar dig så jävla mycket. Jag minns allt, du var alltid mitt första hej och mitt sista hejdå. Jag vill bara att du ska komma tillbaka, att allt ska bli som vanligt. Som det var förut..
 
 
 
 

-

Lördag, drog till tumba, träffa Sara vi åkte runt lite till flemingsberg, södertälje och rönninge. Sen på kvällen var jag Affe Micke Marcelo och Sara hemma hos Sara. Kolla på film där och hade mysigt. Sen sov jag hos Micke. Vi hade en månad igår oxå. Sen hämta mamma mig vid halv 1 idag och då åkte vi och kolla på hästen. Kommer skriva mer om det senare nån gång. Efter det drog jag till Sunes pizza sak och åt där med Affe Sara och Alex. Sen drog dom och då drog jag och Sara hem till Marcelo och va där ett tag. Micke va oxå där och sen drog vi till tumba och vänta på Affe och Alex och när dom kom så gick dom till deras träning och då drog jag hem. Så nu är jag hemma och gör ingenting. Ska snart äta sen plugga till ett prov som jag har imorn. Så aa bloggar mera sen :3

Dagen

Skola och de som vanligt, sen drog jag Lisa och Sara till skärholmen. Köpte mjukis och leggings där. Sen drog vi hem till Sara och var där ett tag sen till Lisa och sen var vi i tumba. Vid 5 åkte vi och käka pizza sen drog vi till Micke, Affe och Marcelos träning. När dom hade tränat klart drog alla hem till Sara och så var vi bara där och hade mys. Drog hem vid 11. Så aa nu kollar jag på film och ska snart sova för är feeett trött, håhå nej men får se vad som händer imorn då. Har inga planer för imorn..

15 dagar nara för att jag har tråkigt

Dag 1- Bild på mig + 3 Fakta

1. Det finns bara en som vet exakt allt om mig

2. Jag kan börja garva åt ingenting

3. Jag har två syskon

Dag 2- Dina bästavänner

Sara, Marcelo och Marcus :3

Dag 3-din förebild

Vet inte ;o

Dag 4-  En person som betyder mycket för dig

Micke, Sara och massa andra kan inte säga en.

Dag 5- Ditt största misstag

Jadu, det vill jag inte ens bli påmind om..

Dag 6- En person som har kommit nära dig på kort tid och varför

Alex, för att han fanns där när allt var ett helvete för mig.

Dag 7- Mina favorit butiker

Gina och cubus typ

Dag 8-  Mina syskon

Nathalie Hanberg och Alice Nordenberg

Dag 9- En sak jag önskar att jag får uppleva igen

Hela förra sommaren.

Dag 10- En person jag skulle vela träffa just nu

A

Dag 11- Vem jag ringer och smsar när jag är nere

Sara

Dag 12- Hur jag sköter mig i skolan 

Det går väll bättre nu iaf..

Dag 13- Dina bästa minnen

Förra sommaren...

Dag 14- Din första kärlek

ska vara helt ärlig nu, min första kärlek var Andreas Christoffersson. Innan jag träffade han visste jag typ inte vad kärlek va. Asså jag bara slängde iväg den. Men sen en dag träffade jag han och vi höll ihop i 6 månader och under den tiden så lärde han mig vad äkta kärlek va. Det tog slut men nu idag vet jag att man inte slänger bort det som heter kärlek och det var han som lärde mig det. Han kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta trotts att det är slut och det är just för att han var min första riktiga kärlek. Och därför kommer jag heller aldrig glömma honom.

Dag 15- Vad jag vill bli när jag blir stor

Ingen aning håhå


1

HejHej
Har inte gjort nått speciellt idag. Just nu snackar jag med Ammii på skype. Kuulit nej men imorn är det fredag. Ska gå till skolan imorn. Slutar 12 så då ska jag och Sara dra till skärholmen och köpa lite saker lägger upp bilder sen. Sen på kvällen ska vi nog vara med Affe och Micke och alla. Så det blir nog en bra fredag. Men aa har inte direkt nått att blogga om så aa hejdå
 

inget att skriva


My dream



 

...


Skype

Skypar med Ammii nurå, snackar om massa saker. Har vart sjuk idag så har bara legat i sängen och kollat på tv och sånt. Får se om jag går till skolan imorn, tror inte det för jag har typ feber nu. Snart kommer mamma hem med donken till mig, sneeeell mamma :3 haha nej men har inget att blogga om egentligen så lägger upp lite bilder sen :3 

I'm just tired of being with humans

I miss you so fucking much. Seeing you smile is the best and worst at the same time. The best because I love to see you happy. But the worst because I'm not the reason anymore..

Hej

HejHej
Idag var det skola, bara två lektioner sen drog vi till Xenter och trala orkar inte skriva om det för det var skit tråkigt. Iaf, drog hem efter skolan och var bara hemma, gjorde inget. Vid halv 6 kom Sara hit och snart om typ 10 minuter kommer Affe Alex och Micke oxå hit. Så får se vad vi gör då. Imorn är det tiiisdag haha nej drev vet inte vad jag ska skriva direkt har inte hänt nått kul än så bloggar mera när alla har gått :3
 

It's true, I'm still in love with you.


-


-

Igår mötte jag Sara i tumba, så köpte vi massa gott till kvällen. Sen lämna vi allt hos henne sen mötte vi Micke Marcelo och Affe. Drog till Sunes nånting och åt. Sen drog vi hem till Sara och hade skit kul där. Va där hela kvällen och efter ett tag kom Vanessa oxå. Jag och Micke drog därifrån vid 11 tror jag, då drog vi hem till han och kolla på film och sånt sen somna vi, haha av skit trötta. Vaknade idag vi 11 tror jag. Marcelo kom och väckte oss, haha nej men sen fixa vi oss och sen drog vi ner till tumba och träffa Pontus, Ida, Tess, Moa, Rene och Affe. Tess ska hem idag till Göteborg så sa hejdå och sånt till henne oxå. Nu är jag hemma och snart ska jag och mamma åka iväg och fixa en grej sen ska jag bara vara hemma och plugga. 
 

Igår och idag

HejHej
Kom hem vid 11 igår så han inte blogga så gör det nu. Iaf, igår efter skolan drog jag hem, mötte sara i segersjö, vi gick hem till mig, locka hennes hår och sen drog vi ut till tumba igen, Mötte Affe och Micke och Therese. Sen skulle Sara hem till sig för hon fyllde år. Och efter ett tag drog Affe och Micke hem till Affe så då drog jag hem. Va hemma lite bara sen vid halv 6 drog jag ut igen och mötte Vanessa, Marcelo och Lisa. Vi var i tumba ett tag sen när Micke och Affe kom så drog vi till deras träning fast jag Lisa och Vanessa kolla inte på den vi var utanför och aa de hände lite roliga saker där orkar inte skriva men kul var det. När dom hade tränat klart drog jag Micke Marcelo och Affe hem till Micke. Vi var där en sund sen drog Affe hem då började jag Micke och Marcelo kolla på en film, sen drog Marcelo oxå hem och vid 11 drog jag. Efter var jag bara hemma och kolla på nån film och så. Iaf idag vaknade jag vid 12. Kolla klart på filmen från igår och sen nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag dra till tumba och va med folket där sen ska vi på fest. Så bloggar mer när jag kan. 

Bloggrape

Haloooooo! Sitter just nu i Bells säng och kollar på när hon byter om haha. Ska snart gå till bussen och åka till tumba och möte älsklingarna. 
KOLLA IN MIN BLOGG! TRYCK PÅ BILDEN ELLER DEN HÄR TEXTEN! :D
 

Skolan

Är i skolan nu. Sista lektionen sen slipper jag den här äckliga skolan i nåra dagar.. Åhh, hatar skolan speciellt idag seriöst allt har gått åt helvete och jag är skit sur för dom tog min mobil och jag får inte tillbaka den förns jag fucking ska gå hem... Åhh, har vart utan de i typ 2 timmar nu.. HATAR SKOLAN så fucking mke... Aja, ska hem om en halvtimme. Då ska jag gå och möta Sara vid Segersjö sen ska vi gå hem till mig och så ska jag hjälpa henne att locka hennes löshår. Sen ska vi dra till tumba och då tror jag att hon ska hem direkt så jag får väll se om det finns nått kul folk där nere i tumba så får jag va med dom :3 aja ska jobba nu hejdå

Kvällen

När jag och mamma hade köpt lite saker drog jag ner till Tumba. Träffade Vanessa och Tess. Sen kom Micke och Affe oxå. Så aa då gick jag och Affe iväg och snacka lite osv. Sen va vi där ett tag sen drog jag och Micke hem till han och gjorde inget speciellt men ändåå. Drog hem vid 9 och nu har jag snackat lite med mamma och kollat på tv och de. Ska sova snart för är sjukt trött så bloggar mera imorn! Då fyller min fina bästavän, fru, tvilling mitt allt fyller år! 
Sara Björkander :3 hehe nej men nu ska jag sluta skriva. Hejdå
 

-


Glömde publicera.. så ni får de nu, skrev dehär vid ungefär halv 4

HejHej
Vakna, gick till skolan osv allt som vanligt.. efter skolan drog jag till tumba och mötte Erica, Alex, Micke, Affe, Ida, Vanessa och Moa. Så vi va där ett tag sen skulle alla dra till huddinge men jag pallade inte för jag har typ bara sovit 2, 3 timmar inatt så är fett trött så ville bara hem och sova, haha. Nej men nu ska jag vänta på att mamma ska komma hem sen ska vi åka iväg och fixa lite saker. Ska få nya skor och det. Men iaf, imorn är det fredag, fyfan va skönt! Vet inte vad jag ska göra då. Får se om jag är ute med Micke Affe Sara och alla dom där eller om jag bara är hemma. Beror på mitt humör imorn. Haha idag vill jag bara gå och sova så hoppas jag är piggare imorn :3 Haha nej men bloggar mera sen, hejdå

Ut nurå

HejHej
Idag var jag i skolan och tralala det vanliga.. Åkte hem direkt efter. Snacka i telefon med Sara har jag gjort sen jag satte mig i bilen till nu. Men iaf, ska ta bussen ner till Tumba nu och möta älskling och sen får vi se vad vi gör. Men bloggar mera sen herrå
 

Igår, idag

HejHej
Igår gjorde vi ju en musikvideo, jag tim och lisa. Vi gjorde det inne på ica i tumba. Bild på hur vi såg ut
Sådär skit fina.. haha nej men sen efter det fick vi sluta. Då drog jag hem, va hemma en stund sen drog jag till björkhaga och mötte Sara Affe Micke och nån annan kille. Dom skulle tydligen dra iväg så aa vi drog till tumba, var med Alex lite där. Sen drog vi hem till Sara och sen tillbaka till tumba och då kom Affe Micke och den andra från donken så då trodde vi att vi skulle va med dom men då skulle dom iväg nånstans och sen efter det trodde vi oxå att dom skulle va med oss men då åkte dom hem till Affe. Så jag och Sara drog hem till mig. Sen drog vi tillbaka till tumba och träffa dom men bara i typ 30 minuter.. Aja åkte hem sen och nu ska jag till skolan. Efter skolan tror jag bara att jag ska vara hemma... Orkar seriöst inte göra nått..

I leave it all now there is no other way



Ut

HejHej
Var i skolan idag, eller aa jag Tim och Lisa gjorde en musikvideo så vi var i tumba på ica och filma. Kan berätta mer om det i ett annat inlägg för nu har jag lite brottom. Iaf, fick sluta halv 1 så då drog jag hem och fixa mig lite och nu ska jag ta bussen till björkhaga, möta Affe Micke Mafcelo Alex och Sara där. Sen får vi se vad vi gör. Så aa bloggar mera sen när jag kommer hem ikväll nån gång. 

Dom säger att man ska glömma och gå vidare, men det går inte. Jag kan inte.

..

.


Bara för att jag hade tråkigt..

- Frågor om förhållanden -

 Är du singel? Nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? aa

Är du kär just nu? Aa som fan. 

- Frågor om dig själv -

När fyller du år? 12 maj

Några piercingar? aa

Vart? 3 i öronen

Vad har du på dig just nu? mjukis och linne

Vilken årstid är bäst? Sommaren

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Sova så länge jag vill

Vad tycker du mest om hos dig själv? mina ögon typ

Vad är du bra på? venne

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Beror på med vem

- Frågor om dina vänner -

Vem vet mest om dig? Amina och Sara

Vem är den roligaste av dina vänner? Marcelo och Affe, haha

Vem är snyggast av dina vänner? Venne

Vem kan du säga allt till? Sara och Marcelo typ

Vem är den du helst har filmkväll med? Micke, eller Micke Sara och Affe, de brukar va kul hehe.

- Frågor om din familj -

Vem står dig närmast? Mamma

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Nej

Vem är farligast i din familj? Kex (min kanin) haha nej men venne

Vem ser roligast ut i din familj? venne

Vem är coolast? Jag :3

Har ni något husdjur? Ja en ful kanin

Mest gemensamt med? mamma kanske? 

Underhållningen? vnee

Sover du oftast med? Min kudde

Roligaste kvällen med familjen? Vet inte

- Frågor om idag -

Vad har du gjort? inget typ

Vad ska du göra nu? Kolla på tv kanske

Har du gjort något dåligt idag? Nej, eller jo kanske

Vad har du ätit idag? inget

Har du duschat idag? Nej, ikväll

Är du trött nu? Nej

Vad händer i morgon? Ska till skolan sen kanske va med älskling och allt dedär

Går du i skolan? aa

Har du varit i skolan idag? Nej, är sjuk

- ANNAT-

Hur mår du just nu? bra

Har du piercat dig? Ja

Är du hungrig nu? Nej

Vad är klockan just nu? 11.20

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook, blogg.se och hastnet.

-TELEFON/MOBIL-

Vem ringde dig senast? Vanessa

Vem ringde du senast? Mormor

Vem sms:a till dig senast? Tess

Vem sms:a du till senast? Sara

-FAMILJ-

Hur länge sen var det du träffa din morsa? nåra timmar sen

Hur länge sen var det du träffa din farsa? Venne, typ 3 månader sen.

- ÖVRIGT-

Gillar du punk? Nej

Har du sminkat dig idag? Nej

-MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? aa

Vilket är ditt favoritband/artist? vnee

Vad gillar du för musik? Allt typ fast inte rock

- KLÄDER-

Har du fler än 4 linnen? Ja

Har du fler än 3 jeans? Ja

Har du fler än 5 tröjor? Ja

-SMINK OCH HÅR-

Använder du mascara? Ja

Använder du wax? Nej

Använder du ögonskugga? Ibland

Använder du kajal? Ibland

Använder du hårspray? Ja

Använder du volymspray? Ja

Använder du mousse? Nej

Använder du deodorant? Ja

Använder du skinspray? Nej

Använder du parfym? Ja

Använder du läppglans/läppstift? Nej

Använder du brunkräm? Ja

Använder du rouge? ja

Uppsatt hår eller hängande? Utsläppt

Plattar/lockar du håret varje dag? Plattar ibland lockar.

Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? Nej

-KÄRLEK-

Har du kysst någon idag? nej

Har du ett förhållande? Ja

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande

Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej

Vem sov du senast bredvid? Micke

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Nej?

Var va dina föräldrar när de blev tillsammans? Vet inte

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nej

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? venne


1. Har du druckit alkohol? - smakat..
2. röker du? - mh
3. snusar du? - nej
4.har du rökt på / knarkat? - nej
5.hur ofta festar du? - inte alls
6.vad gillar du att dricka? - beror på
7.har du skurit dig? - ?
8.har du bra självförtroende? - aa så de räcker. 
9.hur mår du egentligen? - bra,.
10. har du brutit mot lagen någon gång? - venne
DÖD/LIV
11. har du vart på begravning? - nej
12. isåfall, vilka? - inga
13.har någon dej nära dött? - ja
14. hur vill du dö? - vet inte
15.vill du dö? - nej
16.har du någon gång vart på ett dop? - ja
17. isåfall, vilka? - min kusin och min halv syrras
18. gillar du livet? - ibland
19.vem står dej nära fick senast barn? - min mammas kusin
20. vill du ha barn, och hur många? - inga
DU
21. vart bor du? - Tumba
22.vart går du i skola? - broängen
23.är du smal eller tjock? - normal 
24. är du snygg? - neeh
25.är du nöjd med ditt utseende? - njaa lite
26.vad gillar du mest med dej själv? - mina ögon typ
27. och vad vill du ändra på? - min mage, min näsa
28. vad heter du? - Isabelle
29. gillar du ditt namn? - nej.
30. vad gör du på fritiden? - är med vänner/pojkvän rider osv.
FAVORIT
31. mat: vet inte
32. dricka: cola
33. färg: vet inte alla typ.
34. musik: vet inte 
35. låt: vet inte
36. veckodag: fredag&lördag
37. sport: ridning
38. godis: vet inte
39. artist/band: vet inte
40. skådespelare/skådespelerska: vet inte
SKOLA/ARBETE
41.går du i skolan? - ja
42. trivs du? - aa ganska
43. favoritämnen? - inget
44. vilka ämnen gillar du inte? - alla
45. vilka lärare gillar du / gillar du inte? - vet inte
46. vart har du proat? - spaaks och ett dagis.
47. har du någongång sommarjobbat & vart? - aldrig
48. vad vill du jobba som? - vet inte
49. varför? - -
50 vilken klass går du i & gillar du den? - 8ikt/mm, sådär.
FAMILJ
51. vad heter din mamma? - Monika
52. vad heter din pappa? - Roger
53. vad heter dina syskon? - Nathalie och Alice (inte riktiga)
54. är dina föräldrar skilda? - ja
56. trivs du hemma? - aaa
57. om inte, varför? - -
58. hur är din familj? - som alla andras?
59. är dina föräldrar pinsamma? - beror på
60. låter dina föräldrar dig göra mycket? - ganska
ANTINGEN ELLER
61. sommar / vinter? - sommar
62. bikini / baddräkt? - bikini
63. rosa / blått? - blått
64. öl / cider? - öl
65. vin / sprit? - vnee
66. bada / sola? - bada
67. chatroulette / omegle? - vne
68. fjortis / emo? - fjortis
69. john mayer / johnny cash? - vnee
70. pop / rock? -
RANDOM
71. skostorlek? - 36
72. längd? - 159 typ
73. gillar du bananer? - haha nej?
74. leker du gärna häst? - haha va?
75. vad heter dina bästakompisar? - Min bästa vän är Sara, min "BFF" haha är Marcelo :3
76. hatar du någon? - ja
77. vad köpte du senast? - minns inte
78. vad åt du senast? - kommer inte ihåg
79. sista frågan: är du rasist? - nej

I will never forget what once existed between us


i don't want to go back again

Igår vaknade jag vid 12. Drog till tumba vid 13 och mötte Sara, Affe och Micke. Vi alla drog till skärholmen. Affe och Micke gick och kolla nånstans och jag och Sara gick till cubus och kolla på ett par byxor. Sen drog vi till donken där och käka men de fanns inga platser där så aa vi satte oss mitt på golvet, haha. Aja sen vid 5 drog vi hem. Jag gick hem och åt sen kom jag tillbaka och var där med Affe och Micke. Sen kom Vanessa och Alex oxå. Vi var där en stund sen drog jag Sara Affe och Micke hem till Sara och kolla på film där och lite sånt. Micke och jag drog därifrån vid halv 11. Då drog vi hem till han och kolla på film och sånt, sen idag vaknade vi vid 12. Fixade oss, drog ner till tumba. Mötte Affe och Alex sen var vi där ett tag sen drog alla hem till Micke och bara va där. Sen drog dom till sin träning och då drog jag hem. Så ska tillbaka till tumba vid halv 8 för då slutar dom och då ska jag och Micke hem till han. Men bloggar mera sen hejdå
 

Dagen

Drog till tumba, mötte Vanessa, Sara, Alex och Micke där. Vi snacka och så en stund sen kom Affe oxå. Vi va lite i tumba och så sen drog Alex, Affe och Micke hem till Affe med lite saker och då va jag Sara och Vanessa kvar. Sen skulle dom gå hem och äta så då ringde jag Pontus och var med han. Sen när dom andra kom tillbaka var vi med dom sen skulle killarna på träning då följde Sara och Vanessa med dom men jag var kvar i Tumba med Moa. Sen kom Ida och Pontus oxå och efter en stund gick jag till träningen. Kollade på den och sen drig jag och Micke hem till han och kolla på nån film. Kom hem vid 11. Satte på en film och har bara legat i sängen. Är fett trött men kan verkligen inte sova nu haha. Aja, imorn får vi se vad som händer. Ska träffa Micke och lite andra människor. Så det blir nog bra men bloggar mer om de imorn herrå
 

Fiint ..

Har vart i skolan idag och kom hem för typ en timme sen. Ska snart ta bussen till tumba och Möta Vanessa och Sara. Sen kommer Micke, Marcelo och Affe så aa, får se vad vi gör idag. Aa men nu ska jag fixa mitt hår sen dra, hejdå 
 

Godmorgon

HejHej
SItter och sminkar mig nu. Ska snart dra till skolan. Slutar 12 idag, wihoo! haha nej men ska bara vara hemma då tills älskling slutar sen får vi se. Men ska skynda mig lite här nu, hejdå

Jag saknar min dig!

Jag saknar min bästavän. Det går inte att förklara hur mke jag saknar min bästavän. Den som alltid fanns där. Alltid, oavsett vad. Den jag kunde gråta ut hos, den jag kunde garva med åt ingenting jag fucking saknar min bästavän. Vi sa att vi aldrig skulle lämna varandra men nu snackar vi knappt. Och det har gått ett tag nu. Sen vi sluta snacka har allt förändrats. Inget är som förr, verkligen inget. Jag saknar min bästavän som fan. Inga ord eller nått kan beskriva hur stor saknaden är. Och det värsta är att du tror att jag har det bättre nu, att jag inte ens tänker på dig, men du har så fel. Det går nästan inte ens en minut utan att jag tänker på dig. Jag önskar varje dag att allt ska bli som förut. Men är inte så säker på att det kommer bli så mer ...

Wäääh

HejHej
Drog till Tumba med Sara, Vanessa och Lisa direkt efter skolan. Mötte Moa där. Var med dom ett tag, sen kom Micke och Affe. Och efter ett tag kom Marcelo. Så var med alla dom sen drog jag, Micke och Affe hem till Affe. Va där en stund sen drog vi hem till Micke för han skulle hämta lite saker. Sen tillbaka till tumba och då käka dom på subway och efter det drog jag hem för dom skulle träna. Så har vart hemma nu och pluggat. Imorn slutar jag 12. Så ska bara vara hemma tills Micke slutar då ska jag va med han och alla andra. Men bloggar mera sen för nu ska jag plugga mera, hejdå
-
Lite bilder
 

you can't break a broken heart

Hann inte blogga igår för jag kom hem vid 10. Men iaf, drog ner till tumba efter att jag hade vart på södertörn med mamma. Va där med Micke Alex och Affe. Sen drog Alex och då kom Sara. Så var vi lite där med Ida och nåra andra. Bara snacka och så. Sen vid halv 8 tror jag så drog jag och Micke hem till han. Kolla på film och hade mysigt. Men iaf, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får se helt enkelt, aja ville bara skriva det hejdå
 

Igår och idag

 HejHej
Hann inte blogga igår. Kom hem runt 10. Iaf, var i skolan osv. Sen efter den åkte jag till Tumba. Var med Pontus och Lukas där tills Micke och Affe kom. Då var jag med dom och Sara. Sen kom Marcelo och alla. Vi var där en stund sen drog jag Micke och Marcelo hem till Marcelo och dom åt där sen kolla vi lite på tv och sånt. Sen kom Affe oxå dit men då drog vi därifrån till Tumba och då träffa vi Alex där oxå. Sen runt halv 8 drog jag och Micke hem till han och kolla på en film och hade mysigt. Sen vid 10 kom min mamma och hämta mig så åkte vi till donken och åt. Idag gick jag till skolan som vanligt. Efter det drog jag och Lisa ner till Tumba och mötte Sara. Sen var vi där ett tag sen kom Alex och Affe oxå. Och sen Ida och Moa. Så då var vi med dom en stund sen drog Sara och Affe hem till honom och Ida och Moa försvann och Lisa skulle hem och byta byxor så då var det bara jag, Vanessa och Alex kvar. När Alex drog gick jag och Vanessa ner till tågen och vänta på Micke och sen när han kom var vi med han och då kom Ida och Moa tillbaka så aa. Sen kom Affe, Sara och Lisa tillbaka då var vi med dom och så. Drog hem vid 5. Nu ska jag och mamma åka till Södertörn och fixa lite. Sen får vi se om jag drar hem till Micke eller nått. Tror jag gör det. Om det inte blir försent. Men nu ska jag fixa mig så bloggar mera sen. 

Lördag, söndag och måndag..

Har inte bloggat på typ 2 dagar men har inte haft tid. Iaf, sov hos Micke från fredag till lördag. Vi kolla film och lite sånt. Sen vid 1 på lördagen kom mamma och hämta mig och vi åkte till Ekerö för att kolla på en grej. Sen vid 5 åkte jag till tumba och mötte Sara och Marcelo där. Sen väntade vi ett tag på Micke och Affe sen när dom drog åkte vi till heron och kolla på bio. Det var jag, Sara, Micke, Affe och Marcelo. Kommer inte ihåg vad filmen hette men den var helt okej. När den var slut tog vi bussen hem. När vi kom tillbaka till tumba var vi där en stund sen drog jag och Micke hem till mig, kolla på två filmer men ja somna i mitten på den sista haha. Imorse vaknade vi vid 1, drog ner till tumba direkt typ. Vänta på Affe sen drog vi tre in till stan. När vi hade vart där drog bi tillbaka till tumba och mötte Pontus. Sen gick vi till donken för dom skulle äta innan deras träning. Sen typ direkt efter det drog dom på träning och jag drog hem och åt. Sen skulle min mamma åkte och handla så jag följde med henne till Willys och där träffade jag Lorena och Mattias. Så jag var med dom ett tag sen drog jag till Tumba och mötte Sara och Moa. Vi var där tills Micke, Pontus, Affe, Marcelo och Alex kom tillbaka från sin träning då drog vi alla utom Alex till Willys och köpte cola och lite sånt. Sen drog jag och Micke hem till mig och kolla på nån skräckfilm. Så jag kommer typ dö nu för jag ska sova utan han.. haha nej driver men nu ska jag sova, är inte alls trött men det är skola imorn så måste.. efter skolan ska jag nog träffa Micke och alla dom där. Men bloggar mera imorn godnatt!

Dagen

Vaknade klockan halv 12. Fixade mig, drog ner till Tumba och träffa Sara, Marcelo Vanessa Moa Micke Pontus och Affe. Vi var där osv, sen drog killarna till tandläkaren för Marcelo skulle dit. Så då gick jag Moa Sara Ida och Vanessa och köpte fika sen fika vi. Sen kom dom tillbaka och då var vi med dom och så. Sen för typ en halvtimme sen drog jag hem och nu sitter jag och äter. Ska snart dra tillbaka och möta alla igen sen ska vi kolla när killarna tränar eller om jag är kvar med Moa der beror på om hon är kvar. Sen ska vi nog ner till gården sen sover jag hos Micke. Imorn blir det bio med Affe Micke och Sara. Men nu ska jag äta och sånt så bloggar mera sen. Hejdå
Fika, Ida och Moa 

RSS 2.0