Dag 1: Presentera mig själv

Hej jag heter Isabelle och jag är 14 år och har världens bästa pojkvän! :D hahah nej men jag vet inte. Jag är typ en normal jävel som alla andra aa älskar hästar, Niall och Andreas :D haha rider typ 1-2 gånger i veckan men det kommer bli mke mer i sommar. Niall är bäst för han är så bra! Och Andreas är världens bästa finns ingen bättre enligt mig :D haha aja men jag bor typ i Tumba med min lilla mamma :) hahah är inte bra på det här men aja, rolig grej. Det var väll det. Gör nästa imorn :)

30 dagar ..

Dag 1 – Presentera mig själv

Dag 2 - En gammal bild på dig själv

Dag 3 - Fem sanningar om mig

Dag 4 – Bild på en person som du saknar

Dag 5 - Dagens outfit

Dag 6 - En bild på en person som är snygg

Dag 7 - I min handväska

Dag 8 - En bild som gör dig glad

Dag 9 - Favoritbandet

Dag 10 - Mina rädslor

Dag 11 - En bild som du alltid skrattar åt.

Dag 12 - Favorit film

Dag 13 - Du och någon klasskompis

Dag 14 - Om jag blev rikast i världen

Dag 15 - Den nyaste bilden på dig själv

Dag 16 – Pinsammaste minnet

Dag 17 - Mina ambitioner

Dag 18 - Min favoritplats i vardagen

Dag 19 - Någon i din släkt

Dag 20 – Senaste lyssnade låten

Dag 21 - Saker jag stör mig på

Dag 22 - Detta skulle jag vilja göra innan jag dör

Dag 23 – Den fulaste bilden på en själv

Dag 24 - Favoritårstid och varför

Dag 25 -  Bild på familjemedlemar

Dag 26 – Något jag är beroende på att använda varje dag

Dag 27 – En bild på mitt favoritgodis

Dag 28 - Vad jag vill bli när jag blir stor

Dag 29 – Bild på favoritplagget

Dag 30 - Ett sommarminne


Du är en bajs apa, Andreas :3 mihihih älskar dig :*

Kom nyss hem från mormor. Fick ett busskort :) Aja, imorn ska jag sova hos Andreas! hehehe nej men asså blääää vet inte vad jag ska skriva men aa hejdå


Asså omg såhääääääääär sööt!!!!!!!!! Fast Andreas är alltid sötast! Kommer komma massa bilder på han imorn :3

Du är inte den som lyser upp mina dagar. Det är han.

Sitter här i köket och gör ingenting. Andreas är typ borta :p hahah nej men han gick nånstans. Aja, läser lite bloggar och så. Inte så kul men aja. Skolan idag var ganska chill. Första lektionen kolla vi på film men alla som inte ville se filmen fick typ gå ut så då gjorde jag det. Sen på matten så var jag där och sen på språkvalet så var jag oxå där och då kolla vi på en annan film. Sen hade vi lunch och efter det så hade vi engelska men då var jag i Aulan. Efter det skulle vi ha so men jag var på elevråd. Så det blev inte så många lektioner idag :) Ska gå till Andreas nu. Hejdå


Svara på kommentarer

Asså det är fett kul att få kommentarer så vill bara svara på dom i ett inlägg! :D


Tack så mycket! :D Din blogg är oxå jätte bra!




Taaack :D




Tack så mycket du med!




Asså jag brukar inte göra länk byte, eller jag har aldrig gjort det på den här bloggen men jag följer jätte gärna din blogg! Följ min så följer jag din :)

När jag kommer hem..

..Ska jag vara med Andreas. Vi ska till Tumba för jag måste dit för ska fixa en sak. Sen ska jag svara på kommentarerna som jag lovade. Aa när mamma kommer hem ska vi kolla på vart vi ska åka i sommar och så. Tror vi ska gå till min mormor sen för hon skulle ge mig en grej som jag inte kan säga här på bloggen eftersom att min mamma läser bloggen och hon får inte veta det än ;) hehe nej men nu ska jag jobba, hejdå


Wääähäää va sööööt!!!!

Ska svara på några kommentarer sen när jag kommer hem

Älskar när ni kommenterar min blogg!

I love you but something is wrong

Sitter i skolan nu. Inte så kul. Men efter skolan ska jag bara vara hemma. Har vart med kompisar varje dag nu men nu känner jag att jag behöver lite tid för mig själv, så att jag kan tänka på allt. Känner verkligen att jag måste tänka nu. På allt. Mitt liv, allt som har hänt och som kommer och ska hända osv. Vet inte riktigt hur jag mår just nu. Men allt kommer väll bli bra i slutet ändå så. Visst jag är super glad nu när mitt liv är som jag vill ha det. Men vissa dagar får jag bara sånna där känslor. Allt som jag har gjort, och så många jag har sårat. Man måste stanna upp ibland och tänka, det bara är så.


Det här är mina hästar del 2

Håkan är min sköthäst. Han är ett engelskt fullblod på 167cm i manken. Han går som tävlingshäst i hoppning och han tränas i dressyr, hoppning och fälltävlan men mest fälltävlan. Han är 19 år men det märks verkligen inte. Jag är bara skötare på honom då han är för svår för mig och ägaren är ägare till stallet och hon är så att ingen annan får rida hennes hästar. Så jag hade bara tur som fick bli skötare på honom.
Det började med att jag åkte till stallet för att rida Apashe och då medans mamma, jag och Maria var i stallet så skulle vi kolla om det fanns några som behövde medryttare och då sa Kiki (Håkans ägare) att jag kunde få bli skötare ist för medryttare på hennes häst. *Håkan* Så det ville jag och då när jag är där får jag ta in han från hagen, mocka, fixa hö och foder, sköta, duscha ibland, och sånt. Nån gång vill jag följa med honom på en träning eller tävling helst i falltävlan

Han är fett snäll, han gör aldrig nått och han brukar lägga sig ner i boxen när man är där inne.
Jag tror att han är Kikis äldsta häst som hon har haft längst.

Bilderna är tagna första dagen som jag var där.

Det är bra med dig men det skulle vara bäst utan dig


le

Sista inlägget idag. Orkar inte blogga mera sen. Men iaf, imorn ska jag till skolan och sen ska jag till Ammii tror jag. Aja, ska bli kul. Men nu ska jag typ vet inte, är fett trött iaf. Saknar Andreas oxå. Han är sjuk så kan inte träffa han ;( aja får väll nöja mig med att snacka i telefon i flera timmar med han och sånt :P

Aja, hade tråkigt så fixade lite med nåra as fula bilder så här kommer dom:

Det är något som saknas, vart tog du vägen?

HejHej. Var i skolan idag. Sen efter så gick jag och Ida hem till mig och hämta pengar och sånt och sen gick vi till Segersjö och köpte kebab och sen hände det lite saker som jag mår sjukt dåligt över. Vill inte snacka om det men det verkar ju bara bli sämre :( aja orkar inte blogga mera. hejdå

Vill inte lämna dig till minnen

Men allt är fösent nu.
Jag har förlorat dig.
Kommer jag nånsin få dig tillbaka?
Kommer du nånsin förlåta mig?
Nej det kommer du inte.
Jag skulle aldrig ha lovat, när jag visste hela tiden att jag inte skulle klara av att hålla det.
Jag ångrar mig som fan.
Men saker förändras.
För nåra timmar sen var allt bra.
Då älskade jag livet.
Men sen sa jag sådär och vad hände då?
Jo, jag förlorade allt.

Du är hans bästa vän, hur fan kan du säga så om mig till han?


Kvällen igår

När jag hade ätit åkte jag till Andreas igen. Eller aa innan så hade ju vi vart i Tumba men aa vi var hos han en stund och jag typ somna där hehe. Sen följde han med mig hem så han sov över hos mig. Men nu sitter jag i skolan och vi ska kolla på en film nu..

Nu har vi kollat på den. Fyfan vad tråkig den var! -_- men aja, ska jobba nu.

Gigja och Tökk mina bebisar :3

Asså damp -.-'

Hej. Kom nyss hem. Jag och Andreas åkte ju till Tumba och mötte Danne där. Så vi var typ där ett tag och träffa Lisa och Tess för dom var oxå där. Men aa nu sitter jag på mitt rum och tycker synd om mig själv :p haha nej jag skoja men jag och mamma har bråkat lite så jag pallar inte gå ut från mitt rum just nu. Men ska äta nu (på mitt rum) haha så aa bloggar snart!

Det här är mina hästar del 1

Gigja, Mammas häst på granö. Hon betyder så otroligt mycket för mig. Även om det inte är jag som rider henne så har jag bra kontakt med den hästen. Hon står på granö i Köpning och därför träffar jag sällan henne. Men på sommarloven, julloven och vissa helger är jag där. Hon är en islänning. Född på Island. Hon är 21 år och kom till Sverige när hon var 5 år. Hon är brun. Svart man och svans. Liten, 135cm i manken. Det bästa minnet med henne var förra sommaren (2011) första gången jag var där. Söndagen, sista dagen, red jag och Ella ut, Ella på Gigja och jag på Bläsir. Bästa minnet med Gigja. Vi alla hade jätte kul! Vi hade lite "tävling" haha. Gigja är hur snabb som helst och hon blir aldrig trött. Om hon inte var så gammal borde hon vara tölt häst. Hon kanske har vart det en gång i tiden men inget jag vet.



Mamma och Gigja hittade varandra direkt. Vi behövde bara kolla på hemsidan så visste vi att vi skulle ha henne. Och när mamma provade henne så visste hon att Gigja var rätt. Så det har alltid vart dom. Från början och kommer säkert vara så tills slutet.



Det dåliga med Gigja är att hon är så pigg vid uppsättning så hon vill bara sticka iväg så fort man har satt sig i sadeln. Så man har ju ramlat av nån gång på henne. Haha men hon är så liten så man faller inte så långt. Haha nej men hon är iaf JÄTTE snabb och ivrig precis i början.



Jag har ridit Gigja en gång. Aldrig mer säger jag bara. Haha nej men hon är FÖR snabb. Det ända man kan tänka på är att försöka lugna ner henne. Så man kan liksom inte rida och ha kul med henne. Inte jag iaf. Men min mamma kan. Och det är så kul att Gigja kan vara med oss när vi rider för då när vi ska "tävla" om vem som är snabbast så får man en "utmaning" eftersom att Gigja är så snabb (snabbaste hästen i stallet)


Hon är inte ledarstoet i hagen. Hon är den som trottsar ledar stoet som är Tökk. Det är jätte roligt att kolla när dom "bråkar" i hagen. Men Gigja är ju som hon är. Tror att alla ska lyssna på henne och hon ger sig inte på en gång.
Det här är min hyr häst, Gigja!


Skype med bror :p

Wääääähääää aja, sitter i sängen och Andreas sitter brevid och aa slår mig och så skypar vi med Danne. Han ska komma hit nu! hehehe eller vi ska till Tumba och möta han där för han orkade inte komma hit själv -_- menmen nu ska jag fortsätta med "det här är mina hästar"



4 hästar

Jag håller på med 4 hästar. Håkan, Apashe, Tökk och Gigja. Så jag tänkte göra delar med "det här är mina hästar" :) börjar med första redan nu!

Rubrik :)

Så nu har jag pluggat lite.. Blääää aja, snackar med Andreas och han är på väg hit så snart är jag inte forever alone längre :D haha nej men vet inte vad vi ska göra. Men just nu iaf snackar jag med bästavän, Daniel. Haha aa orkar inte blogga. Eller jag har inget att blogga om :p aja, bloggar mer sen.

Det känns som vi glider isär mer och mer för varje dag som går.. Vad händer om nåra år?


Ingen skola idag..

Är hemma idag från skolan. Ser fortfarande konstigt efter den där saken med mina ögon igår. Och sen är det lite mycket i mitt huvud. Men jag pluggar på här hemma ist. Ska göra en musik läxa nu. Sen ska jag nog börja med so som jag ligger sjukt mycket efter i pga att jag inte har vart på så många so lektioner. Matte ska jag oxå göra. Har inte gått på många matte lektioner heller. Men nu ska jag ta tag i allt och börja gå på alla lektioner. Jag har insett att inget blir bättre om man skiter i dom. Det blir bara sämre. Men iaf. Imorn ska jag gå till skolan oavsett hur jag känner mig. Jag vill verkligen inte missa mer. Men aa ikväll ska jag nog träffa Andreas. Får se om vi blir fler :) Aja, ska plugga nu, bloggar efter

La ut en annons och nu..

..Har en tjej svarat och det är den här hästen jag ska provrida:


Svenskt halvblods sto från tävlingsbanorna (hoppning och fälltävlan) 12 år tror jag. Vet inte så mke om henne än.

Men jag kunde få prova dom här hästarna oxå om hon inte skulle passa:


Svensk ridponny valack

Arabiskt fullblod valack

Gotlandsruss hingst

Svenskt halvblod hingst

Bilder på kläder jag handlade!


Min dag!

Jag var i skolan idag. Gick på en lektion, sen när vi hade rast ringde jag pappa och då satt jag på rektorns rum så mamma kom sen och då åkte vi till doktorn efter att jag hade slutat gråta. Jag skulle kolla min syn typ så dom hällde i nån grej i mina ögon så mina pupillrar eller vad det heter blev jätte stora så jag såg typ inget. Så jag fick gå med solglasögon hela dagen för det var så ljust. Men jag kom inte tillbaka till skolan iaf efter doktorn så mamma och jag ålte och shoppa ist. Bilder på det jag köpte kommer sen :) Efter det åkte vi och handlade mat och sen gick jag till Gulan och mötte Ammii! :D Fett länge sen jag var med henne asså! Men nu är vi tillbaka, kommer träffa henne mycket mera nu! Men aa jag och Ammii gick hem till henne och typ satt och snackade om ALLT. Sen när jag kom hem åt vi och sen gick vi till min mormor och morfar. Och nu sitter jag här och chattar med Wilma och Andreas :) Men ska gå nu. Bloggar mera sen och då kommer bilder!

Bara så att ni vet!

Idag flyttade jag ifrån min pappa. Vill inte snacka så mycket om det på bloggen men bara så att ni vet så bor jag bara hos min mamma nu! Det är därför jag börjar om bloggen.

Börjar om!

Idag blev det en stor förändring i mitt liv. Så jag ska nu börja om på nytt och därför börjar jag om på bloggen oxå!

RSS 2.0