Don't say you miss me when it's your fault I'm gone

 

Igår och idag

HejHej
Igår efter skolan drog jag och mötte Lollo i stallet. Vi mockade, fixade hästarna och sen drog vi ut i skogen i nästan 2 timmar. Red "vilse" en gång oxå, hehe. Men aa sen skrittade vi av dom på banan och sen gick vi in med dom. Sen efter stallet drog jag till Sara och sen drog vi ut. Åkte till Tullinge sen Rönninge osv. Och på kvällen kom Pontus hit och sov här. Idag vaknade vi 11, fixade oss och sen drog han hem och jag drog till stallet. Red lektion för Camilla Pantzar. Det gick skit bra, hon sa att jag är redo för att tävla i Western. Så aa, snart smäller det haha, men aa efter lektionen drog jag, Summer, Lollo, Dottla, mamma och Isan ut i skogen en stund. Sen red vi bara ner på banan och jag galopperade första gången på Summer, hehe. Iaf, nu ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ikväll måste vi tillbaka till stallet för att ge hästarna mat. Efter det kanske Pontus kommer hit eller nått.
Bilder från dagen kommer sen.

Jag älskar dig världens finaste!

 

-

 

Dagen

HejHej
Idag var jag i skolan, sen drog jag hem och gjorde ingenting. När mamma kom hem drog vi till stallet, red i ridhuset. Sen tog vi in alla hästar och nu är jag hemma. Ska kolla på en film nu sen sova för jag är skittrött. Imorn efter skolan ska jag ta bussen till stallet och möta Lollo och sen ska vi rida ut tillsammans. Så det blir kul. På kvällen kanske Pontus kommer så aa, men ville bara skriva det så bloggar mera sen. 
 

Dagen

HejHej
Slutade typ halv 2 idag. Fett skönt. Men aa, efter skolan drog jag hem, åt lunch för jag åt inte i skolan och sen har jag bara kollat på tv. Kul liv? Hehe nej men snart kommer mamma hem. Då drar vi till stallet och rider och kvällsfodrar. Kommer nog ta lite bilder som kommer komma upp sen. Men aa, efter stallet kommer Pontus hit. Så det blir mys! 
Men jag bloggar mera sen.
 

Dagen

HejHej
Idag var det skola, slutade två. Då drog jag hem, bytte kläder och lite sånt sen drog jag till Tumba och mötte Sara och vi drog till Rönninge och sen träffade vi nåra roliga människor sen drog jag hem och hon stanna kvar med dom. Jag och mamma åkte och handlade lite grillsaker och sen drog vi ner till stallet och där var Lollo, Pernilla, Minna, Adde, Amina, Terri och Alex som vi skulle grilla med. Innan vi åt red jag och Lollo ut en stund. Hon har en islänning i samma stall. Så det är kul. Men ja, efter det red vi lite på banan och sen gick vi ner till vattnet där dom andra var så åt vi. Sen tog vi in alla hästar och sen fikade vi lite. Efter det drog alla hem och nu sitter jag och väntar på Pontus. Så aa, det blev en lyckad tisdag!
Världens finaste!

Dagen

HejHej
Idag var det skola, efter det pluggade jag hemma och sen drog jag till Tumba och träffa lite människor. Sen drog jag hem och sen hämtade jag och mamma Lova hemma hos henne och sen åkte vi till stallet. Vi red lite och sen släppte vi henne i hoppridhuset. Så det var kul, nu är jag hemma och gör ingenting. Så aa, bloggar mera sen,
 

Bilder

HejHej
Efter att Pontus hade åkt gjorde jag ingenting, snacka med lite roliga människor bara och sånt. Sen åkte jag och mamma till stallet, gick skit bra idag, red ut en stund sen i ridhuset. Efter det kvällsfodrade vi och sen åkte vi hem. Då gjorde jag ingenting och för en stund sen kom Oskar, Nathalie och Kevin hit. Så var med dom en stund. Vi åkte moppe. Och nu ska jag kolla på en film sen sova, imorn är det skola.. Inte kul alls men man måste ju. Men ville bara slänga in ett inlägg så bloggar mer imorn. 
 
 

Bilder på Summer och hennes föl

 

Bilder från träningen

 
 

I'm fine

HejHej
Vaknade för typ 40 min sen. Pontus sov här men var tvungen att gå direkt när vi hade vaknat. Så nu snackar jag med Alex och ska snart åka och fixa en sak, sen ska jag nog inte göra nånting, bara ta det lugnt sen ikväll blir det stallet. Så nu ska jag ladda upp bilderna så dom kommer snart oxå. 
En bild från träningen igår, resten kommer snart!

Alla minnen var bra

HejHej
Igår efter skolan träffade jag Lukas, vi kollade på film och bara chillade hemma hos mig, sen drog han för jag skulle till stallet. Red inget igår bara borstade henne osv, sen åkte vi och handla och sen kom Pontus hit. Vi gjorde inget speciellt, kolla på en skit tråkig film som jag somna till och han kolla klart på den och sen somna han oxå. Idag vaknade vi vid 11, fixade oss sen drog han hem och jag drog till stallet och red lektion för Camilla. Alla bilder och en video kommer imorn för jag orkar inte lägga upp dom nu. Efter det åkte jag och mamma till en häst affär för jag fick min lön igår så ville handla lite till Summer. Efter det hade vi kvällsfodring och sen drog jag ut med Sara. Nu är jag hemma och väntar på Pontus som kommer om 20 minuter. Så aa, bloggar väll mer sen.
 
 

-

HejHej
Skola idag, det gick ganska fort. Nu är jag hemma. Lukas kommer hit snart, får se vad vi gör. Sen ska jag till stallet, kommer bilder och sånt sen och sen ikväll kommer Pontus hit och sover här. så aa, ville bara säga det lite kort så bloggar mera sen.

Sound the bugle now for the once I once was. And when time passes by, let the memory of me linger. Here everything ends. A warrior's farwell. Sound it one last time for the void in my soul. I've fought but punches and blows have pushed me down. Nothing left, so tired, leave me here. Or take me wherever you want. Sound the bugle now, I dont care about it. That every road has an end is no secret. Without a light to follow, now the night feels too dark. Without hope everything feels so meaningless. Then I here a voice, somewhere in the distance. And it yelling, Never forget who you are. Remember the path you've wandered. Then courage will return. So be strong tonight. Never forget who you are. And you can still fight. Sound the bugle for battle. Dont give up until you're soul is free again. 

...

 

..

HejHej
Idag var det skola, inte så kul men aa, efter skolan drog jag hem, träffade Pontus och sen drog han med sina kompisar och jag drog till Tumba och väntade på Sara. Medans jag väntade träffade jag Niklas så då väntade vi tillsammans och sen var vi med Sara en stund. Sen kom Marcelo och då gick dom så var jag med han och sen drog jag hem med mamma. Senare åkte vi till stallet och Pontus följde med. Hihi, det gick jätte bra idag, bilder kommer sen för jag orkar inte ladda upp dom nu. Men iaf, imorn är det skolan och sen stallet med Lova! Så det blir kul, men jag bloggar mer imorn,
 

We're just two people who share memories


I have to let you go

HejHej
Idag har jag inte gjort nånting typ. Bara skola och så och vi var i Långholmen och det var så jäkla tråkigt. Vi gick i typ 500 år. Haha nej men iaf, imorn börjar jag nio och slutar 1 så efter skolan träffar jag älskling eller Sara och sen på kvällen åker jag till Summer och rider och det. Bilder kommer då oxå. Men nu ska jag kolla på tv så bloggar mera sen.
 
 
 

..

 
 

Låt minnet leva kvar

HejHej
Idag var det skola.. Skit tråkigt. Men iallafall, när jag hade slutat åkte jag hem och träffade Pontus en stund. Sen drog han då kollade jag på tv och snart ska jag träffa Sara. Imorn kommer dagen se ut som den här typ, skit tråkigt men aa.. Bloggar mer senare tror jag.
 

Dagen

HejHej
Idag vaknade jag och Pontus vid halv 12. Gick upp och åt sen gjorde vi inte så mke. Vid tre drog han hem och jag drog till mormor och färga håret. Käka där oxå. Sen drog jag och mamma till stallet. Red och hade kvällsfodring. Kom hem vid 8 och typ 10 minuter senare kom Pontus hit. Han drog för typ en halvtimme sen så nu ska jag bara kolla på film och försöka somna för skolan börjar imorn.. Men bloggar mer imorn.
 
 

Nothing lasts forever

HejHej
Idag har jag inte gjort nått speciellt och kommer inte göra det heller. Jag och älskling vaknade vid halv 12. Låg kvar och myste osv. Sen skulle han hem. Då kollade jag bara på film och har gjort det fram tills nu. Snart ska jag och mamma åka och handla lite sen ska vi fika hos mormor och morfar sen blir det stallet och kvällsfodring ikväll. Kommer rida i ridhuset ikväll. Så det blir en trail övning idag. Kommer bilder sen. Får se om Pontus sover här inatt oxå eller hur det blir. 
 
 
 
 

nånting

HejHej
Igår tältade jag och Sara, hade skit kul. Först packade vi allt sen drog vi ner till stallet. Satte upp tältet där och sen gick vi ner och badade. Sen höll vi på med hästarna lite och så och sen satt vi i tältet och käka massa gott och lyssna på musik. Vi somnade vid 4. Sen imorse gick vi upp klockan 8 för att ge hästarna frukost. Efter det kunde vi inte somna om så vi var vakna till samma kom vid 10 då fixade vi Summer sen red jag. Sen drog vi hem och nu har jag bara kollat på film och sånt. Och snart ska jag ta bussen till Tumba och sen drar jag och Sara till ung igen. Så det blir kul. Sen ikväll kommer nog Pontus hit.
Men iaf, här kommer lite bilder från igår
 

And I'll never let myself believe someone really loves me.

HejHej
Igår var vi som sagt på ung. Det var väll kul, träffade massa saknade kompisar osv. Men resan hem var fan roligast. Jag och Sara missade den där spårvagnen eller vad det heter, så vi fick gå, men det var inte så långt men sen skulle vi ta tåget hem och då var det 12 minuters väntetid så vi stod där på perrongen och väntade och efter en stund vänder vi oss om och ser att vårat tåg åker iväg. Fattar inte hur man kan missa ett tåg som man står brevid typ. Aja, så vi fick ta tåget mot västerhaninge och byta i älvsjö och där kom vi inte in vid dom här sakerna som man ska igenom med busskortet för att komma till själva tåget så vi fick stå där ett tag. Sen när vi äntligen satt på rätt tåg fick vi värsta garvanfallet och typ halva tåget garva åt oss. Haha nej men det var kul, sen drog Sara hem till sig och jag hem till mig och sen kom Pontus hit och vi redde ut lite saker typ sen sov han här och så drog han nyss för jag ska till stallet. Så kommer komma upp bilder från dagen sen!
 
 

Igår och idag

HejHej
Igår kväll var jag med Nathalie och Pontus. Vi gjorde inte så mke, bara snacka typ. Sen tog jag och Pontus moppen hem till mig och sen sov han här. Imorse vaknade vi vid 12 och åt frukost sen drog han och då började jag fixa mig och nu ska jag snart gå till bussen och åka till tumba och möta Sara sen drar vi till ung. Så bloggar mera sen.
 

dagen och dedär

HejHej
Vaknade för en halvtimme sen typ. Iallafall, snart ska jag och mamma åka och hämta Sara sen ska vi åka till stallet och Sara ska provrida Isan. Så det blir kul. Efter stallet tror jag att jag är med Sara en stund sen med Pontus för vi har 4 månader idag så aa. Han kanske sover här eller nått, får se. Men jag bloggar mera sen och bilder kommer upp oxå!
 

Bilder

 
 

Tipsar filmer

 
Sex and the city - 1an och 2an!
 
The Vow
 
Dear John
 
Suburban Girl
 
The Last Song
 
The Wedding Planner

Let me know

HejHej
Tänkte berätta lite om igår kväll och idag. Iaf, igår kom Pontus hit. Vi käka mackor sen drog han till statoil och köpte godis sen kom han tillbaka och så kollade vi på en skräckis. Somnade och idag vaknade vi vid 12 så vi gick upp, åt frukost och myste lite sen drog han. Nu ska jag till stallet och sen får vi se. Ska ha kvällsfodring ikväll oxå. Så det blir kul. Men aa, bloggar mera sen.
 
 
 

Western intresserade människor titta!

Det är Camilla som rider, hon ska tävla hästen hon rider och två andra i september. Titta videon och hennes sida på fb!

https://www.facebook.com/pantzar.reininghorses?fref=ts

 


Bilder

Nya hästen
 
 

Stallet

HejHej
Nu är jag hemma från stallet. Jag och mamma hämtade in hästarna sen fixade vi dom osv. Sen drog vi ut med Summer och Isan. Vi red runt hela anläggningen igen och det gick jätte bra. Sen red vi upp till ridbanan och då lämnade mamma Isan till Camilla som är tränare och äger stallet. Hon tränar Isan för tävling så det var därför. Och jag fortsatte rida Summer. Det gick jätte bra och jag är så nöjd med henne idag! Aja, nu ska jag inte göra så mycket, ladda upp bilder som kommer sen osv. Så aa, bloggar mer sen.
 

follow your heart but take your brain with you

HejHej
Vaknade vid 11 imorse. Fixade mig och sånt sen pluggade jag matte i två timmar.. Aja, nu ska jag äta och sen dra till stallet. Mamma och jag rider ut. Hon tar Isan och jag lilla Summer. Hehe, nej men sen ska Pontus komma hit så får se vad vi hittar på. Kommer ta lite bilder i stallet osv. Så det kommer upp sen.
Bästavän!

lalalalal

Lite om dagen då. Jag var ju somsagt i stallet, sen med Sara. Så tänkte berätta vad vi gjorde. Vi åkte till Bremora och sen runt lite till Rönninge osv. Hade skit kul på tåget. Garva as mycket. Kanske inte låter så kul men det var det. Iaf, sen drog jag hem vid halv tio och för en halvtimme sen kom Pontus och Oskar hit så snacka lite med dom och så och nu åkte dom till Oskar tror jag och jag ska kolla på nån film och sen sova. Så bloggar mera imorn, godnatt!
Två bilder från idag, min sötis!

När vägen e lång och allting känns svårt, kom då ihåg alla minnen va bra

HejHej
Idag väckte mamma mig och Pontus vid 11. Vi gick upp, åt frukost och sen började jag fixa mig för vi skulle till stallet 12. Så aa mamma och jag åkte dit och Pontus åkte iväg med en kompis som hämtade honom hos mig. Men aa i stallet så fixa jag henne och mocka sen red jag på ridbanan en stund sen red vi ut, runt hela anläggningen och sen runt alla hagar och ridbanan. Det gick jätte bra. Hon var jätte duktig. Sen efter det fick hon beta lite sen fick hon gå tillbaka till hagen och vi åkte hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta sen vänta tills klockan blir 6 för då ska jag till Tumba och träffa Sara. Så får se vad vi gör. Bloggar mer sen. Kommer oxå lägga upp bilder från dagen. 
 

Lite om dagarna

HejHej
Pontus sov hos mig igår igen sen hade vi bara mysigt osv och gjorde inte så mke. Imorse vaknade vi, kolla på Stay alive sen började jag fixa mig och sen drog han till Kevin och jag drog till stallet. Det gick bra. Imorn ska jag och mamma rida ut för mamma ska låna Isan för Minna är borta. Så kommer ta massa bilder osv. Men aa, bloggar mera sen. 
 
 

Tack min älskling

Fick den här Beyonce parfymen av Pontus när han va i Finland. Världens bästa hihi

Godmorgon eller aa..

HejHej
Imorse väckte Pontus mig vid halv 10. Vi låg kvar i sängen en stund sen gick vi upp och åt frukost sen ner i sängen igen. Låg och busa en timme kanske sen va han tvungen att dra hem för han skulle hämta sin mobil eller nått. Men ja, nu sitter jag här på min säng och ska snart kolla på nåra avsnitt av sex and the city. Sen ska jag äta hos mormor och morfar och vid halv 7 eller nått drar jag till stallet, rider och fodrar. Sen kommer Pontus hit igen. Men det var bara det jag ville säga nu så bloggar mera sen. 
Bild på Summer från när vi badade 

Dagen och de

HejHej
Idag var jag i skärholmen och köpte lite saker, bilderna kommer sen kanske. Sen drog jag och mamma till stallet och jag red barbacka och fodra alla hästar. Och nu är jag med Pontus. 
Min gulliga kille

Igår och idag

HejHej
Igår vaknade jag vid 1, pluggade lite och sen drog jag till Tumba och mötte Sara. Vi åkte till bremora och när vi kom tillbaka träffade vi Natta och Tim. Så vi va med dom och sen skulle Natta hem och då var jag och Sara med Tim, Kevin och Lisa och sen när Natta kom tillbaka drog vi alla till heron och va där osv. Sen drog jag, Lisa och Sara hem. 
Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffar Sara eller nått sen ikväll blir det stallet med Lova. Så bloggar mer sen. 
 

Dagen och sånt

HejHej
Idag åkte jag och mamma och köpte en vanlig sadel och sen åkte vi ner till stallet. Jag red i vattnet och badade med henne och Isan fick ett tokryck haha. Men det gick bra. Har lite bilder från idag men orkar inte ladda upp dom nu. Iaf, ska snart åka och handla lite gott och sånt. Sen imorn ska jag träffa Sara. Så får se vad vi gör. Men bloggar mera sen. 
 
 

Dagen

Var ju på bröllopet idag. Ganska kul hade jag faktiskt. När vi skulle åka hem ringde Alex mig så snacka med han tills jag kom hem och sen en stund medans vi var på väg till srallet. Det blev ganska sent idag så vi mockade bara och fixade med henne. Så nu är jag hemma och snackade precis med Pontus. Men aa, här är lite bilder från dagen.
 

Imorgon

Tänkte berätta lite om vad som händer imorn för jag tror inte att jag kommer hinna blogga så mycket. Men iaf, för ska jag mamma mormor och morfar på min mammas kusins brölopp. När det är klart ska mamma och jag hem, byta om, hämta Lova och sen dra till stallet. Vi kommer nog va där hela kvällen för vi ska rida henne och sen bada med henne. Så det blir kul. Men aa, ville bara skriva det så får se om jag bloggar nått mer idag. 
 
 
 

Bilderna - Isan och Summer

 
 

Dagen

HejHej
Idag vaknade jag vid halv ett. Fixade mig och gick upp till mormor och morfar för dom kom hem idag från Finland. Så vi fikade hos dom en stund sen drog vi till stallet. Fixade och sen gick jag mamma och Katrin upp till paddocken. Jag red lite. Det gick jätte bra. Sen gick vi ner till stallet igen och då åkte Katrin hem så gick jag mamma och Minna ner till vattnet och badade med Isan och Summer. Dom tyckte det var jätte roligt. Efter det tog vi in dom och åkte hem. Nu gör jag inte så mycket men senare kanske Lova kommer hit. Vi får se. Men jag ska ladda upp alla bilder sen kommer dom upp här på bloggen. Så länge får ni en bild från idag.
 

Bästa Summer!

Mamma och jag åkte och hämtade Lova sen drog vi till stallet. Tog in Summer och Isan och sen började vi fixa dom. Sen kom Minna och då red vi. Vi red i paddocken och gjorde olika övningar. Sen red jag Isan för Minna skulle trava lite på Summer. Summer va bäst idag. Bästa ridpasset med henne. Sen efter vi ridit lärde vi henne att gå ner i duschspiltan för hon var rädd för den för att man måste gå ner lite. Men nu går det bra. Sen åkte vi och lämnade Lova och sen hem. Åt och städade rummet. Nu är jag klar med allt och ska mysa ner mig i min säng och kolla på nån film.
Min älskling!

Bara för att jag har tråkigt - lite frågor

Om Summer
 
En nytagen bild och 5 punkter om min häst
 Hon är en blandning mellan guarter och appalosa men har även arab och new forest i sig.
Hon har fått ett föl
Hon har tävlat i Trail 
Hennes fullständiga namn är Summer Breeze
Hon är 143cm i manken
 
Hur började mitt häst intresse 
Det började när jag var 5 år. Jag följde med en kompis och skulle kolla på henne när hon red på sin ridskola och då tyckte jag att det såg kul ut och då ville jag oxå börja. Så då gjorde jag det och när jag slutade på den så har jag haft massa medryttarhästar och sen började jag på ridskola och sen lite mer medryttarhästar och nu har jag min egna!
Det här finns i min rykt låda
 
I min rykt låda finns allt. Borstar, kammar, kratsar, tvättsvamp, godis, skrapor och massa saker
 
Hästens utrustning
Jag har en western sadel till henne som jag rider i och ett western träns. Sen har jag två vanliga träns som jag inte använder då jag inte har nån vanlig sadel. Men det kommer snart. Sen har jag benskydd på frambenen till henne
 
Mitt mål med min häst
Just nu är det att lära känna henne osv men senare vill jag jätte gärna komma ut på en trail tävling och sen har jag ett till mål med henne som ni kommer få veta senare.
 
Beskriv stallet och hästarna där
I stallet finns det 4 hästar som står där och det är Jackie, Listo, Summer, Trash och Isan. Sen finns det en tinker, en shire, och en quarter som bara står där ett tag som Camilla (hon som äger stallet) rider in, rider till osv.
Stallet består av 8 boxar och i en box har vi höet, skottkäran osv i. Sen finns det en bod som alla skåp är i som alla har sina saker i och en sadel kammare finns det i stallet. Sen finns det en dusch till hästarna oxå. 

Om mig
 

1. Vad heter du? Isabelle

2. Hur gammal är du? 15

3. Vart bor du? Stockholm

4. Hårfärg? Svart

5Ögonfärg? Blå

6. Hur lång är du? Vet inte? 160

7. Kär? aa

8. Singel eller upptagen? upptagen

9. Hur många har du kysst? Haha vet inte

10. När och vem kysste du senast? Pontus i söndags

11. Har du hånglat med någon av samma kön? haha aa..

12. När hade du senast sex och med vem? ....

13. Hur långt är ditt längsta förhållande? lite mer än 6 månader

14. Dumpat någon? Ja

15. Blivit dumpad? Ja

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Sånna som Pontus

17. Vad har du för mobil? iPhone 5

18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa, köpa en till häst och massa saker 

9. Favoritland? Vet inte

20. Favoritfärg? Rosa

21. Favoritfilm? Många

22. Favoritbok? ingen

23. Intresserad av Killar eller tjejer? Killar

24. Vad gillar du mest med dig själv? Mina ögon

25. Vad gillar du minst med dig själv? det mesta

26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Sara

27. En person du älskar – Många! 

28. En person du hatar – jadu

29. Ut och festa eller myskväll? båda

30. Saknar du någon just nu? aa

31. Vad är det bästa som hänt dig? Vet inte

32. Beroende av något? aa

33. Ditt livs största misstag? vet inte

34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Sara

35. Har du några tatueringar? Nej

36. Piercingar? Öronen

37. Vem är mest lik dig? min spegelbild 

38. Har du någon förebild? Vet inte 

39. Vad ska du göra idag? Rida, träffa Lova

40. Vad är det värsta du vet? vet inte

41. Vad är det bästa du vet? Sova, vara i stallet och med Pontus och Sara

42. Vad åt du senast? mat

43. Vad vill du ha just nu? vet inte

44. Vad köpte du senast? Tyglar 

45. Vem är din favorit kändis? vet inte

46. Vilken är din favoritställning? hahah

47. Tränar du? för det mesta

48. När går du och lägger dig? Olika 

49. Vad är klockan nu? 15.08

50. Är du nöjd med ditt liv? Jaaaa

 

Dageeen

HejHej
Vaknade ganska tidigt idag. Jag och mamma fixade några saker. Sen åkte vi hem och jag kollade på Sex and the city och somna till det. Sen åt vi lunch och nu ska vi snart hämta upp Lova och åka till stallet. Så det blir kul. Tror det blir ett ridpass i ridhuset. Jag har fått några övningar som jag ska göra med henne inom trail. Så bilder kommer sen. Efter stallet tror jag att jag och Lova åker hit och kollar på hästar åt henne. Men aa, bloggar jag sen.
 

RSS 2.0