Onsdag torsdag - Pontus

Hejhej
Tänkte blogga lite om dom här två dagarna. Iaf så kom Pontus hem igår och kom till mig vid halv 6 eller nått sånt. Vi kolla på film snacka lite, ritade på min data haha sen spela han och då somnade jag. Sen väckte han mig för han ville röka så aa sen gick vi och la oss. Vi vaknade idag vid 12 och gick upp vid ett. Åt frukost och hade mysigt. Men aa han drog nyss så ska vänta på mamma sen ska vi dra och käka hos mormor och morfar sen åka till stallet. Sen får vi se vad jag gör efter det. Men aa det va bara det.
Fint du ritar Pontus❤

Ofta du inte har bytt strumpor på snart 7 månader, är du äcklig eller?

Yes det var du som sa det till mig, äckel.
 

Lalalala jag är arg

Gårdagen var kul. Bio med bästa vän. Sen drog vi till Tumba bruk å var där ett tag. Idag vaknade jag vid 12 tror jag sen var jag bara hemma och gjorde ingenting. Vid 3 tränade jag och sen kom mamma hem då åkte vi och köpte lite saker och sen gick vi till mormor och morfar och fikade där sen har jag snackat med Pontus sen ringde Sara så snacka med henne om en idiot jävel. Sen ringde Sofia och nu är allt kaos men fuck it. Orkar inte slösa tid på patetiska idioter. (Inget med Sara eller Sofia att göra) Är bara jävligt förbannad på människor nu för tiden. Nu är jag tydligen en orre oxå så grattis till lilla mig. Nej men är fett arg nu så hejdå
 

Dagen

Hejhej
Vaknade vid 11 idag åkte typ direkt å lämna en sak i Skärholmen sen drog vi till stallet och så va jag med Amina där för hon va oxå där. Så vi snacka och så vid sjön. Mysigt. Sen efter nåra timmar drog vi hem och jag började fixa mig tog typ två timmar sen drog jag till mormor och morfar och fixade lite sen på vägen hem snackade jag med Pontus ett tag. Sen drog jag till Tumba och träffade lite människor där snabbt sen drog jag vidare till Sara och nu sitter jag på hennes rum och väntar på att hon ska äta sen ska vi dra på bio. Får se vilken film vi ser men aa. Det är typ det som händer ikväll. Så bloggar mera sen



One boy - Thousand feeling

Korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig. Du är den enda för mig och allt som jag behöver. Du är luften jag andras. När du lämnade mig fick jag känna smärtan av ett hål i själen och när du kom tillbaka är jag som ny igen. Det vanliga livet funkade inte utan dig. För du är en del av mitt liv och sitter inte alla delar på plats är det klart att livet inte funkar som det ska. Och du är den viktigaste delen. Utan dig inget mig. Du och jag är det bästa som har hänt. Jag brukar tänka tillbaka, den 13 april, dagen det blev vi och jag fick allt jag kunnat önska. Den här killen har förändrat mig på ett bra sätt. Han har alltid funnits där för mig. Det har varit uppochner för oss ibland men aldrig att jag älskat dig mindre. Jag saknar dig så jävla mycket. Utan dig har det känts som att jag tappat nått men nu när du är tillbaka kan jag inte önska mig nått mer. Min önskan blev sann. Min önskan var att du skulle komma tillbaka. Dagarna utan dig var lättare än nätterna men inget av det var lätt egentligen. På dagarna kunde man bara lägga ett leende på läpparna och hålla alla känslor inom mig, men på nätterna med din tröja i händerna var det inte lätt. Tårar fall och ingen visste. Alla trodde jag tog det lätt. Livet utan dig. Men så var det inte. Det var svårt att ta ett steg utan dig. Men min önskan blev sann och nu har jag allt, för jag har dig. Min älskade Pontus, jag kommer aldrig hitta en kille som dig. Du är speciell och det ska va vi två, det bara är så. Älskar dig bästa.

Dagen

Hejhej
Idag vaknade jag vid 12 å åkte till Tumba och träffade Marcelo å Alex sen vid 4 åkte jag till stallet och red lite osv. Sen åkte jag hem å åt middag hos mormor å morfar och sen lite senare åkte jag till Tumba och träffade Sofia sen kom mikiz oså va vi med henne en stund sen träffade vi kobbe å sen va de bara ja å Sofia så vi åkte tåg å garva sönder hahah men aa det är min dag. Imorn ska jag inte göra så mke på dagen men sen på kvällen ska jag träffa Sara å så drar vi på bio och nåra andra följer kanske med.




Väntar på mikiz sen drar vi till kassmyra




-

 

Snackar med frugan

Rubriken säger allt, haha nej skoja men snackar med Unicorn just nu. Har snackat med henne i 30 minuter om lite saker. Men aa, åkte och köpte en tröja från hm och lite smycken och ett par skor. Kan lägga upp en bild sen. Sen drog vi till stallet och mocka och kvällsfodra och nu snackar jag med Unicorn som sagt och kommer göra det resten av kvällen för den här fredagen kan gå och ta sig för jag har fucking utegångsförbud.. Aja, ska träffa Sara imorn och kanske följa med till hennes farmor och farfar. Sen vet jag inte mer. Vi kanske drar på bio om det inte blir försent då drar vi dit på söndag ist. Men aa, ville bara säga det hoppas ni har en bättre och roligare fredag än mig för min fredag kan seriöst gå och hänga sig.
 
 

Jag kan äntligen andas ut och vara glad på riktigt

 

Dagen sådära

Sådär när jag ändå gjorde lite ändringar i designen så varför inte passa på att blogga då lixom? Men iaf, idag var det sista skoldagen innan lov, så skönt! Slutade för en kvart sen och kom nyss hem. Ska inte göra nånting nu tills mamma kommer hem, då ska vi till Summer och rida. Bra ridväder änsålänge så det blir väll paddocken idag. Efter det ska jag bara vara hemma eller träffa Amina. Vi får se. Men bloggar mer sen för nu har jag inget mer kul att berätta. 
 

-

Hejhej
Är i skolan nu, skit tråkigt men aa, slutar två idag tror jag. Sen kanske jag träffar Sara eller nått får se. Iaf igår efter skolan träffade jag Sara Alex och Marcelo sen drog Sara å alla så träffade jag Lisa och Julia. Sen drog jag hem och gjorde ingenting. Men aa ville bara skriva det



I just miss you..















Igår

Hejhej
Igår efter skolan träffade jag Alex en snabbis. Vi gjorde inte så mycket men efter det kom mamma å hämta mig å vi drog till stallet. Blev ingen lektion på Listo för han ska tävla imorgon så Camilla va tvungen att rida honom men jag fick en lektion på summer ist. Camilla jag å summer övade på flyttarbete å sen övade vi stopp och spin (stavas?) det gick skit bra. Ska rida för henne igen på söndag men då blir de på Listo och då kommer en video på stop och när ja spinner. Så aa lektionen igår gick på nästan två timmar. Kul, efter det drog ja ner till Tumba och träffade Lisa Julia Miranda och Micke. Lite senare drog alla så då drog ja till Sara å sen vid 10 åkte jag hem. 



-




Skolan

Hejhej
Sitter i skolan och gör ingenting. Har mm vi ska börja snart. Slutar 12 idag sen vid 2 har jag utväcklingsamtal och sen får vi se om ja träffar Sara eller Alex eller nån. Ikväll ska ja rida lektion på Listo så det blir kul. Men aa, bloggar mera sen



..




..











Jag låtsas att jag inte bryr mig, men i mitt hjärta gör det så ont.

Jag gråter, jag krossas, allt faller och jag ger upp.

Jag kan inte bara glömma och gå vidare.

Jag önskar ljuset bara kunde hitta hit.

Jag önskar att jag kunde sova tills allt blev bra.

Jag blir inte förvånad när personer försvinner från mitt liv, jag blir mer förvånad när dom stannar.

Det känns som allt jag gör är fel.

Minnen dör aldrig.

Jag saknar dig P..
 
 

Du kommer alltid vara min syster..




Dagarna

Har inte bloggat så mke för att det har varit mke i skolan och så har jag bara inte haft tid och lust. Men nu ska jag börja på rktigt igen. Iaf, kan berätta lite om helgen. I fredags var jag i skolan och slutade 12 så skönt. Träffade Sara vid 4 och sen lite senare kom Pontus till mig. Sen i lördags åkte jag och mamma och köpte en vinterjacka från Vivaldi, as snygg. Sen åkte vi till stallet och red. Summer va jätte duktig. Sen vid 8 tror jag så kom Pontus och sov här och han drog nyss. Han ska till sin pappa nu och jobba nästa vecka som vanligt då så kommer inte träffa han förns nästa helg eller helgen efter den. Så ja, tråkigt men gud va mke roligare man har när man inte träffas varje dag. Det blir en helt annan grej. Men iaf, idag fyller min mamma år oxå. Grattis! Vi ska ha lite gäster med fika nu sen blir det stallmöte och lite mer fika där och sen ikväll blir det plugg.. Men aa, bloggar mer sen.
Älskar dig!
 

-




-




Dagen

Hejhej
Igår var jag i stallet. Red i ridhuset med Pernilla och det gick bra. Hon va jävligt pigg men aa. Idag är det skola. Slutar 2 så det är bra. Efter skolan ska jag hem och fixa lite sen vid 5 tror jag det var ska jag träffa Sara. Får se vad vi gör. Lite bilder kommer upp sen oxå från igår. Men bloggar mera sen



Dagen

Hejhej
Är i skolan nu. Va jävligt segt att komma upp idag men tillslut så. Men aa har haft svenska matte å engelska å nu ska vi ha so. Efter skolan tror jag att jag ska träffa Pontus om han hinner innan han åker. Annars ska jag nog träffa Alex. Får se. Ikväll ska jag till stallet. Ska rida en bana som ja kan ta bild på å lägga upp här senare. Ska ta lite bilder sen på min fina Summer. Men aa, det är min måndag.


 

There's so much shit in this world..

 

I have so many people around me but still I feel alone most of the time

 

Jag älskar dig

Du gör mina dagar bättre. Folk säger det är bara en häst. Men nej inte för mig. Summer är inte bara en häst. Inte för mig. För mig är hon hela min värld.
 
 
 

I can't keep being your second choice

HejHej
Igår var jag med Sara och sen drog vi till Tobbe och va där med Pontus oxå. Sen drog jag och Pontus hem till mig. Och kolla på film och sånt. Sen spelade han och då somnade jag. Och idag började jag halv 10 så det var fett skönt. Hade bara 4 lektioner och slutade 2. Nu är jag hemma och pratar i telefon med Sara. Senare ska jag träffa henne och nåra andra och plugga på kvällen. Sen kanske Pontus kommer för på måndag drar han till Västerås och jobbar och kommer hem nästa helg.. Aja, nu ska jag plugga lite innan jag drar ut.
 

Måndag tisdag onsdag

Hejhej
Tänkte berätta lite om dom här tre dagarna, såg att ja inte hade bloggat sen söndags. Men iaf, i måndags var jag i skolan, efter skolan träffade jag Sara och Ralle. Sen drog jag hem och lite senare kom dom två och Pontus hem till mig, så vi hade lite mysigt hemma hos mig eller aa. I tisdags var jag i skolan igen som vanligt skittråligt, men aa efter så drog jag och Sara till Skärholmen och kolla lite där, sen drog jag till stallet och var där hela kvällen. Idag ska jag bara gå på en lektion till sen slutar jag. Då ska jag bara hem och inte göra nånting, sen ska jag till posten och lämna lite saker som ska skickas till dom som har köpt lite saker av mig. Sen till stallet och ha lektion, hehe lite kul brukar alltid va jag som rider lektion men nu ska jag ha en. Så de är kul sen får vi se om Pontus kommer hem till mig eller hur de blir, men aa de e va som har hänt och så. Så bloggar mera sen


 

Dagen

HejHej
Har lagt upp lite häst saker som jag inte använder. Lägger upp det typ överallt för använder dom inte så dom tar bara plats i skåpet haha, nej men idag har jag inte gjort nått. Ska åka till stallet om en timme och rida. Sen tror jag att jag ska träffa Sara. Men vi får se. Imorn är det måndag, fyfan, hatar måndagar. Skola och allt. Usch. Menmen, man måste ju. Så aa, ska göra söndagen så rolig som möjligt nu hejdå
Min fina!

Säljer, bara för att jag har så mke jag inte använder

Blå/brunt träns med tyglar storlek cob - 150kr (bilden är jätte dålig menmen)
 
Lila/svart träns utan tyglar storlek cob - 100kr (bilden är jätte dålig menmen)
 
Professional choice,benskydd fram, fint skick, storkek medium, gröna - 400kr (smutsiga på bilden men går att tvätta)
 
Ponny grimma, rosa - 50kr
 
Hopp/dressyr sporrar med spännen - 100kr
 
Tredelat fullcheek bett, storlek 12,5 - 100kr
 
Tredelat bett storlek 13,5 - 50kr
 
Tredelat bett, storlek 14 - 50kr
 
Tvådelat pessoa bett, storlek 12 - 100kr
tvådelat bett storlek 11 - 50kr 
 
 
Säljer även ett vitt schabrak, aldrig använt, storlek ponny - 100kr
Säljer oxå bruna benskydd fram och kotskydd bak storlek ponny - 200kr (aldrig använda)

Priserna går att diskutera, möts upp inom Stockholm. Om ni är intresserade mejla [email protected] eller skriv på fb Isabelle Nordenberg eller kika bellnordenberg 
 
Har även lagt upp en annons här: http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=623512&inriktning=12&typ=

Dagen och kvällen

Åkte till stallet. Mockade alla 9 boxar, känner mig jätte duktig. Haha nej men sen drog jag hem och käka med mamma sen drog vi nånstans som jag inte kommer ihåg vad det hette och lämnade sadeln. Sen drog vi hem och lite senare kom Pontus. Vi gjorde inte så mke. Nu sitter han och spelar och jag kollar på sex and the city. Haha roliga vi är, nej men det är mysigt ändå. Han ska sova här oxå. Men skriver mer sen eller imorn.
 

Det var du som lärde mig

Igår var jag i skolan och det var så jävla segt. Men efter det drog jag hem och fixade mig och sånt sen drog jag till Tumba och träffade Sara Ralle och Lukas. Va med dom en stund sen drog vi och köpte hårfärg till mig. Färgade håret i torsdags och det blev skit bra förutom att hårbotten blev jätte ljus så ska färga bara hårbotten imorn till den rätta färgen (röd/ljusbrun) Men iaf, efter det drog vi till rönnige och sen till solbo och käka. Sen drog vi tillbaka till rönninge och sen var vi i tumba och väntade på Ralle och Lukas. När dom kom drog jag Ralle och Sara hem till mig. Och lite senare kom Pontus, Tobbe och Matte hit. så kvällen var bra igår. Idag vaknade jag för typ en halvtimme sen. Ska fixa mig och dra till stallet. Sen ska vi lämna en sadel som vi inte behöver eftersom att jag inte rider engelskt längre. Sen ska Pontus komma och sen får vi se.
 

I fucking miss you..




Kvällen igår

Igår efter mötet drog jag till Sara. Vi var hemma hos henne ett tag och gjorde inte så mke haha, sen vid 8 drog vi ut och träffade Ralle och lukas. Sen drog jag hem vid 9 och åt och kolla på film och sånt. Sen ringde Pontus så snacka lite med han oxå. Sen sov jag. Men nu ska jag ha min sista lektion så skriver mer sen


 

Dagen

Hejhej
Har varit i skolan idag, efter drog jag hem och snacka med Sara å sånt. Nu ska jag snart på föräldrarmöte och efter det ska jag till Sara sen ska vi träffa ralle och nåra andra. Får se vad vi gör men tror vi ska va ute. Men nu ska vi åka så bloggar mera sen
 



...





Why me?

Den här kvällen var jag i stallet. Sara var med, red lektion för Camilla och det gick skitbra. Sen fixade vi lite i stallet osv. Senare åkte vi till Tumba för att fixa mitt cpade busskort som inte funkar, helvete.. Aa fett sur va fan fast i Tumba, kunde inte åka nånstans. Fick gå skitlångt. Men aa, drog hem vid 9 för fick värsta huvudvärken. Men aa, Pontus kommer och tar hand om mig om en halv timme haha, nej men imorn är det skola och sen träffa nån en stund sen föräldrar möte och sen vettefan. Får se. 
 

Sista lektionen nu

Sitter på sista lektionen nu. Svenska, ska redovisa lite saker. Sen slutar jag då ska jag ta bussen till Tumba och träffa Sara sen ska vi göra lite saker sen åker vi till stallet. Jag ska rida lektion sen ska en annan rida och så ska Sara följa med. Senare ikväll kommer Pontus till mig håhå





Följ mig på insta så följer jag tillbaka håhå bellnordenberg

Lalala

Skolan nu

Har engelska nu, Lisa och jag ska filma en sak som vi har gjort. Sen har vi engelska igen och sen svenska sen slutar vi. Ska träffa Sara efter skolan, får se vad vi gör. Men skriver mer senare 
Fiint

RSS 2.0