Dagen

Släkt sak och sen var jag med Sara. Vi åkte till Södertälje osv. På kvällen käka vi på benne och hade mysigt och sen var vi med Affe Micke och Marcelo en stund. Pontus skulle ha kommit hit men det blev inte så.. Aja här kommer lite bilder från dagen och en bild från igår på gullisarna
Sötisar
 

Akido

Akido är min medryttarhäst, fast jag ska antagligen bara ha honom under sommaren. Så typ sommarhäst. Iaf, han är 11 år. Haflinger och 152cm i manken. Han står på Dalsta. Jag har ridit han i en månad typ och ska fortsätta tills sommarens slut tror jag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdateringen

Uppdateringen har inte vartit så bra nu på sista tiden. Men jag har haft fult upp och blogg.se på min mobil funkar inte så när jag är ute och så kan jag inte lägga upp nått heller. Men jag har typ vart med Sara och dom hela tiden och för nån dag sen drog jag Alex Affe Sara Micke Erica och Marcelo till brosjön och va där typ hela dagen. Sen har jag träffat Pontus och vart i Stallet hos Akido. Och igår hjälpte jag Sara att handla och sen drog vi hem till henne och kolla på film och sånt med Affe och Marcelo och sen på kvällen var vi med Affe en stund sen åkte vi buss typ överallt. Och idag ska jag på släkt sak och sen ikväll kanske träffa Pontus eller Sara. Jag vet att jag inte har skrivit om Akido och sånt så jag ska göra det i ett annat inlägg. 
 

-

 

Lite om dagarna

Har inte hunnit blogga men det har inte hänt så mke. Träffat Alex och så. Pontus sov hos mig oxå och idag var jag med Lisa, Sara Nathalie och Tim i brosjön men nu är jag hemma och Sara kanske kommer hit sen. 
 

-

 

Bilder från igår i stallet, från kvällen och från idag

 

.

 

-

Vaknade vid 12 och vid 13 gick jag upp till Segersjö och mötte Alex. Vi satt ute å snacka om allt typ. Mysigt. Sen drog jag hem och nu ska jag plugga matte och sen ska vi till södertörn och fixa Isan sen till Akido och om det är ledigt i ridhuset ska jag hoppa. Sen ikväll ska jag till Sara och sova där. 
Såhääääääär snygg!

-

 
 

Dagen

När Sara hade slutat jobbet så drog vi hem till henne och kolla på tv sen drog vi ut med bilen till Tumba och köpte mat och bullar sen åkte vi till lida och käka där och hade det mysigt.
Bilder från idag och igår när jag var i stallet
 

-

 

Dagen och kvällen

Idag vaknade jag och Pontus 11 och han drog till sin körskola typ 12. Så då var jag bara hemma och sen drog jag till mormor och morfar en stund och nu är jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem. När hon kommer så ska vi dra till stallet och rida och sen ska jag bada med Sara när jag är klar i stallet. Så kvällen blir bra även fast dagen har varit sjukt tråkig. 
 
 
 

8 oktober 2012...

 

Dagen

Bilder från dagen och snart kommer Pontus och sover här
 
 

Igår..

Var jag med Sara. Vi åkte till Visättra och sen tillbaka till Tumba och där träffade vi Affe Marcelo och Micke och var med dom ett tag sen drog vi och kolla på bio. Kom hem runt 10 och då kolla jag bara på film och så. Idag vaknade jag 12 och snart ska jag träffa pappa. Sen ska jag nog träffa Sara när hon har slutat jobba eller så åker jag till Akido. Får se. 
 

-

 

Dagarna

Igår vaknade jag och Pontus vid 12. Han drog hem vid 1 och vid 2 drog jag till Tumba och mötte Affe Sara Micke och Marcelo och så drog vi till brosjön och det regna som fan. Mamma hämtade mig och Sara i bremora vid halv 5 och sen på kvällen var jag hos mormor. Idag vaknade jag halv 1. Fixade mig sen drog jag och mamma till nån affär och sen till maxi och köpte hårfärg. Ikväll typ vid 7 eller nått ska jag dra till Sara och sen får vi se vad som händer. Så bloggar mera sen,
 

Två månader med min fina Pontus


-


Dagen

HejHej
Idag vaknade jag klockan 8. Fixade mig och sånt sen drog jag till skolan vid 9. Hade skolavslutning. Skit skönt att slippa skolan ett tag nurå. Men aa drog hem vid 11 och snart kommer Pontus. Får se vad vi ska göra. Ska bara va hemma idag förutom ikväll för då ska jag till stallet. Ska testa hoppa Akido och kolla om han kan det för ägarna visste inte det riktigt. Kommer komma blider sen. Så aa bloggar väll mer ikväll då.

bara för att jag har tråkigt

Utseende:

Hur lång är du?  159

Ögonfärg? blå

Hårfärg? brun/svart

Är du nöjd med ditt utseende?  ganska

Är du mogen?  det beror väll på

 

Fritid: 

Har du varit på läger?  nej

Du kör handboll/basket?  nej

Du kör fotboll/innebandy? neej

Du är ofta med kompisarna? aa

 

Du tycker om att:

Kramas?  jåå

Kyssas? bara Pontus

Prata?  beror på med vem

Sova? ja

Gå upp tidigt?  nej 

Lyssna på musik?  aa

Vara ensam?  ibland

Att vara kär?  aa

Vara i skolan?  ibland

 

Hygien:

Hur ofta duschar du? varannan dag typ

Använder du deo?  ja

Brukar du borsta tänderna varje dag? ja 

Använder du parfym?  ja

 

Kärlek:

Är du kär?  aa

Har du sagt " Jag älskar dig" utan att mena de?  vet inte kanske

Är du rädd för kärleken?  inte direkt för själva kärleken men mer för att bli sårad

Pussat en tjej?  ja 

Gråtit inför mer än 10 personer? aa haha

Sovit bredvid någon av samma kön?  aa

Älskat någon så du kunde göra vad som helst för den?  vet inte

Gråtit dig till sömns? ja

Gråtit inför någon du älskar?  ja

Vaknat av att du gråter?  ja

Skrikit ord som hora och slampa till någon? nej

Slagit någon på skoj?  aa

Blivit slagen på skoj?  haha aa

Varit på sol semester?  ja

Badat i havet?  jaa

Har haft snöbollskrig?  jaa 

Inte sovit på en hel natt?  jaa

Varit på sjukhuset?  ja

Sovit i över 12 timmar?  ja

Sett en film mer än 10 ggr? tror inte de

Varit ute en hel natt? nee

Bråkat med en vän?  ja

 

Du föredrar:

Cola/ Fanta?  

Tv / Data?  

Blå / Rosa?  

 

Frågor:

När kramade du någon sist? idag

Saknar du någon speciell person? aa

Har du svårt att bli kär?  ganska

Är du singel? nej

När fick du senast en komplimang?  vet inte haha

 

Har du någonsin:

Varit medvetslös?  neej tror inte det

Hånglat med nån riktigt ful?  nej

Hånglat med mer än 50 pers? nej 

Gjort något riktigt dumt?  ja..

Gjort något du verkligen ångrar?  ja

Åkt ambulans?  nej 

Gjort något olagligt?  typ ja men inte så farligt.

Skämts över dina föräldrar?  nej inte skämts riktigt

Sagt jag älskar dig och menat det? ja

Vilka kläder sover du i? stor tshirt

Vad hatar du mest av allt? vet inte

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? tror inte de

Vill du gifta dig? ja någon gång

Vill du ha barn? nej tror inte de


Sak

Jag vet hur tårar smakar, jag vet hur läppar ler. Jag vet hur kroppen skakar när man inte orkar mer. 
 
 
 

Igår

HejHej
Hann inte blogga igår så berättar lite om dagen. Vaknade, drog till Tumba vid 3, träffa Nathalie, Tim, Cristian, Miranda och Samuel. Vid halv 5 drog jag och Tobbe och träffa Fredde. Sjukt längesen jag träffa Fredde. Typ 4 år sen. Aja, det var kul. Ska träffa han imorn oxå tror jag. Sen på kvällen kom Pontus till mig. 
Jag älskar dig!

Lördag

HejHej
Vaknade vid 12 och då drog jag och mamma till Farsta och shoppa.. Sen träffade jag Amina. Var sjukt länge sen jag träffa henne. Så det var kul. Men aa här är bilder på vad jag köpte, mitt löshår som jag hade beställt kom oxå idag så här är bilder. 

Onsdag - Torsdag - Fredag

HejHej
Har inte hunnit blogga nått så kör alla dagar här nurå.
Onsdag har jag redan skrivit om men ska lägga upp bilder från stallet nu. 
På kvällen kom Pontus och sov här. Vi kolla på film tror jag, haha kommer inte ihåg. Och sen när vi vaknade tog jag bussen till Tumba, mötte Sara, Affe, Micke, Mareclo och Erika. Vi tog bussen mot brosjön och Pontus klev på samma buss vid hålvägen och Lisa och Kevin vid skäcklinge. Så drog vi och bada. Var där hela dagen och sen mot kvällen drog folk åt olika håll. Jag Micke Pontus Sara och Affe drog till benne och käka där. Sen drog alla hem. Jag till Sara och sen drog vi ut vid 7 och mötte Pontus och Affe och sen drog vi hem till mig och alla sov här. Mysigt. Idag ska jag fixa ett pass och sen dra till stallet och sen hem till Sara så ska hon och jag dra och bada. Så dagen blir bra men bloggar mera sen. 
 

 

Lite om dagarna osv

Jag vill hata dig men älskar dig mer och mer för varje dag.
Det är mer en ett halvår sen du lämna mig och efter det har jag bara blivit sviken och fått tagit allt skit.
Det kanske är för att mitt hjärta fortfarande slår för dig.
Men du har glömt bort mig helt nu, gått vidare och så kommer det alltid att vara.
 
 

 
HejHej.
Idag vaknade jag vid 11 för jag var ledig. Sen drog jag till Tumba en snabbis och träffa Sara. Sen åkte jag och mamma till Ikea och sen till hm. Nu ska vi till stallet och sen kanske Pontus kommer hit. Iaf, igår var jag i skolan och fick sluta tidigare typ vid 11. Så var jag bara hemma sen drog jag och mötte Sara i tumba och sen drog vi till skäcklinge och där mötte vi Lisa sen drog vi till skolan och fixa inför showen. Så var där hela kvällen. Men aa ska fixa mig nu så bloggar mer när jag kommer hem igen.

Måndag

HejHej
Skola idag, sen drog jag hem och fixade mig sen till tumba, mötte Sara och sen tog vi bussen mot brosjön. Lisa hoppade på vid skäcklinge så tog vi årets första dopp eller vad man nu ska säga. Efter det drog vi till Tumba och köpte bullar sen hem. Nu har jag ätit med mamma och snart ska vi åka och köpa en present. Sen ska jag bara va hemma och ta det lugnt. Får se om Pontus kommer hit ikväll men tror inte det. Men bloggar mer sen.
 

❤Nathalie fixat! ❤

 ❤hej alla isabelles fina läsare! Japp nu har jag fixat lite saker hära på bells blogg. Hoppas du blev nöjd :3 hihi. Om ni har lust och tid kan ni väl kika in på min blogg?! klicka på bilden o så kommer ni till min blogg. Puss o kram. 
love u sis!  ❤

Fredag Lördag och Söndag

HejHej
Har inte bloggat nått typ men har inte hunnit. Iaf i fredags var jag i skolan sen drog jag hem och sen till tumba och träffa Sara sen var vi där ett tag sen drog vi till Solbo sen hem till mig. Sen lite senare kom Pontus och Tobbe och då kolla vi på film, köpte pizza osv. Mys! Sen drog Tobbe och Sara vid halv 1 och Pontus stanna kvar och sov här. Vi vaknade vid 12 imorse, gick och käka frukost sen har vi typ legat i soffan och kollat på Twilight hela dagen till typ 7 för då kom Tobbe hit och sen drog dom två hem till Pontus vid halv 8. Då åkte jag och mamma och köpte lite gott till kvällen och nu ska jag kolla film och sen sova. Imorn ska jag till stallet och sen träffa Sara. Får se vad vi hittar på. Men bloggar mera sen
 

RSS 2.0