Tack Lova!

Finaste designen av Lova! Ska träffa henne imorn, vi ska ner till stallet. Rida lite och sånt och sen hem till mig och kolla på lite medryttarhästar till henne. Så det kommer bli skit kul! Men iaf, kom nyss hem från stallet. Det gick bra idag, jag red med Minna, Isan, Listo och en annan tjej som red för Camilla. Vi red i ridhuset. Första gången Summer var där inne och där uppe och hon var jätte duktig. Red över bommar och runt koner idag. Men nu är jag hemma och ska kolla på nån film eller nått. Så bloggar mera sen. 
 
 

Godmorgon

Vaknade lite sent idag då men kunde inte sova igår. Snackade med älskling typ hela kvällen. Men iaf, jag har färgat och noppat ögonbrynen. Nöjd faktiskt. Men nu ska jag gå upp och äta nått sen fixa mig och sen dra till stallet. Så bloggar mera när jag kommer hem!
 

Bildbomb!

 

Bloggen ser hemsk ut...

Jo jag vet. Men Lova ska fixa en design till mig och hon börjar imorn så det blir nog lite finare här snart. I alla fall så efter mamma och jag var på Hööks åkte vi hem och fixade mat sen drog vi till stallet. Idag hade jag tänkt visa henne delen där uppe. Ridhuset och dom andra två stallen. Men det regnade så mycket när vi kom ner så jag myste bara med henne och borstade och fixa. Så om det blir bättre väder imorn får vi visa henne allt där uppe oxå. För anläggningen som hon står på är väldigt stor. Först är det ett hopp ridhus och brevid det finns ett stall. Sen är det en stallplan med hagar och sånt. Sen finns det ett till ridhus mittemot det andra och ett till stall brevid den. Sen finns det två paddockar. Sen är det en backe ner till vårat stall och där är det bara westernhästar. Och där har vi en paddock oxå. Vi får ju såklart vara där uppe lika mycket som dom andra. Nerdanför vårat stall finns ett hav/sjö som man kan bada med hästarna. Och vi har bara visat Summer där nere. Så eftersom att vädret var så dåligt idag får vi visa det imorn. Men ja, idag kom det en ny häst oxå. Tror han är en paint. Han heter i alla fall Trash. Och på söndag åker Shiren som jag idag fick veta heter Cox, och så kommer det två andra shire ston istället. Men nu ska jag ladda upp alla bilder från idag så får ni en bildbomb idag eller imorn. Här får ni en bild på Trash, den nya så länge.
 

Bilder till Lova

 

What hurts the most is that the memories I used to hold so close to me are now the memories I wish I could forget.. Forever

HejHej
Nu har jag precis kommit hem från Hööks. Mamma och jag köpte tyglar och nu ska vi vänta på Maria sen ska vi åka till Summer. Får se vad vi ska göra idag med henne. Men bilder kommer som vanligt. Har pratat med Älskling oxå, han är i Finland och kommer hem om en vecka.. Men ja, nu ska jag sminka mig och lite sånt.
 

Dagen

HejHej
Idag vaknade jag vid 1 och vid 4 kom min säng. Så nu har jag en ny, större säng. Mycket bättre en den andra. Efter det åkte vi till stallet och fixade där. Långera (stavas?) och sen red jag. Det gick skit bra. Så här är några bilder från dagen. 
Först alla hästar i stallet. Det finns två till som jag inte har bild på, Bibbi och Jacki.
Listo
Shire "föl"
Isan
Lotta
Red
Summer
 
 

Räkmacka med mamma

 

Här är bilderna från idag

 

Dagen

HejHej
Idag vaknade jag och Pontus vid 1, han sov här. Sen drog han direkt typ så åkte jag och mamma till stallet och fixade där. Visade Summer runt lite och så. Sen åkte vi hem och nu ska vi snart äta. Jag tog lite bilder idag men glömde min mobil hemma så bilderna är tagna från mammas så dom är inte så bra men iaf. Lite kul med bilder oxå? Men dom kommer efter jag har ätit nån gång. Så länge får ni en bild som är tagen av Sara från igår!
 

Dagen

HejHej
Idag så vaknade jag och Sara hemma hos henne vid halv 2. Vi satte på en film och sen började vi fixa oss. Drog till Tumba. Tog bussen till vårsta och åt kebab där. Sen satte vi oss och vänta på bussen i 45 minuter. Sen när bussen äntligen kom hoppade vi på den och åkte till stallet. När vi hade gått av bussen och gick ner för backen till stallet kom mamma med min lilla älskling i transporten. Så jag och Sara skynda oss ner för backen och sen gick vi till stallet och hälsade på Summer. Sen fixade vi alla hennes saker medans mamma åkte iväg och lämnade transporten. Efter några timmar i stallet drog vi hem och käka och nu sitter jag här och kollar på lite saker som mamma och jag ska köpa till våran fina Summer. Men iaf, här kommer lite bilder. Inte världens bästa men ändå. 
 

igår

HejHej
Igår vaknade jag och sen åkte jag och mamma och handlade. Sen började jag fixa mig och sen åkte jag till Sara vid 5 tror jag det var. Medans mamma hämtade transporten. Jag och Sara drog till brosjön där hennes syster och massa kompisar var. Vi grillade och hade mysigt för att Elin (Saras syster) har fyllt år. Jag och Sara drog därifrån vid 11 och hem till henne och kollade på massa filmer tills vi somnade.  
 
 

Bilder från dagens ridning

 
 
 

Listo

Här är videon från idag när jag red och från i måndags när Camilla red.

 


Dagen och sånt

HejHej
Pontus sov här igår, vi kolla film och så. Sen vaknade vi 12 och han drog hem och jag drog till stallet och red lektion för Camilla. Video och bilder kommer senare. Nu ska jag snart åka till jobbet och sen ska jag äta hos mormor och morfar. Sen tror jag att Pontus kommer hit för sen kommer jag inte kunna träffa honom på länge för han åker till finland. Men ja, nu är det bara två dagar kvar tills Summer kommer! så ni får en bild på min fina sålänge.
 

-

HejHej
idag vaknade jag vid 12, åkte och fixa lite saker sen åkte jag till jobbet. Efter det har jag bara varit hemma. Tror jag ska gå till min mormor snart och sen kommer Pontus hit. Jag kommer nog inte kunna blogga så mycket tills på söndag så skriver vad jag ska göra nu istället.. Imorn ska jag åka nånstans med Sara och på torsdag ska jag jobba och rida lektion på Listo, på fredag ska jag vara med Sara och sova där och på lördag kommer Summer hem. Sen på söndag kommer jag nog va hos henne hela dagen så kommer nog inte hinna blogga så mycket innan det.
Det här är Listo för er som vill veta det håhå
 

Dagen

Dagen har spenderats i stallet med mamma Minna och Camilla.
 

Dagen

HejHej
Idag har jag bara städat rummet och massa tråk. Sen när mamma kom hem åkte vi och köpte lite saker som vi behöver till Summer. Sen åkte vi ner till Södertörn och lämnade massa saker och förberedde allt tills när Summer kommer hem. Sen bestämde vi med Camilla att jag ska rida lektion på måndag med hennes häst. Så det ska bli kul. Nu ska jag bara kolla på film och sen sova. Imorn ska jag jobba och sen får vi se vad jag hittar på. Pontus kanske kommer hit eller nått. Får se, men skriver mer sen.
Min fina!

Frågor bara för att jag inte har nått att blogga om

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel ? nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? vet inte, kanske
Hur många har du varit kär i? asså på riktigt typ 3
Är du kär just nu? aa

Tio frågor om dig själv.
Namn? Isabelle
När fyller du år? 12 maj
Några piercingar? ja
Vad har du på dig just nu? linne å mjukis
Vad tycker du mest om hos dig själv? vet inte
Vad är du bra på? allt haha nej men venne
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? beror på med vem

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Sara
Vem är den roligaste av dina vänner? vet inte
Vem är snyggast av dina vänner? jadu 

10 frågor om idag.

Vad har du gjort idag? vaknat
Vad ska du göra nu? plugga, städa och göra massa tråkiga saker
Har du gjort något dåligt idag? nää
Vad har du ätit idag? inget
Har du duschat idag? nej 
Är du trött nu? Nej
Vad händer idag? ingeeet roligt iaf

Annat.
Hur mår du just nu? bra 
Är du hungrig nu? Nej
Vad är klockan nu just nu? 12.03
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bloggen och Facebook.

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? nej
Vilket är ditt favoritband/artist?- vet inte
Vad gillar du för musik? beror på vilket humör jag är på

Kärlek.
Är du kär just nu? mm
Har du kysst någon idag? Nej 
När kysste du någon senast? i tisdags
Är du romantisk? vet inte
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Neh
Vem sov du senast bredvid? Pontus
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Ingen aning
Hur ska din tjejen/killen vara? Snygg, bra personlighet, längre än mig osv


Igår och idag

HejHej
Igår efter matten så åkte jag hem och sen kom Pontus. Han var hos mig en stund sen drog han och då snackade jag lite med Alex sen somnade jag. Idag vaknade jag vid 10 och gick till mormor och var där tills Sara och hennes pappa kom och hämtade mig och vi drog hem till Sara. Hon fixade sig osv sen drog vi ut och träffade Affe åkte runt lite och sen drog jag och mamma till Hööks och köpte två borstar en krats och en vojlok (stavas?) och nu är jag hemma och gör ingenting. Bloggar mer senare!
 
 

Mera bilder på Summer som jag har fått

 Min fina
 

Nu drar jag till jobbet!

 

Summer

I söndags åkte jag och mamma ända till trollhättan för att kolla på en häst. Och vet ni vad? Vi köpte den. Så nästa lördag hämtar vi hem henne. Längtar så mycket! Jag har viljat haft en egen häst sen jag började rida och nu har jag äntligen fått en. Hon heter Summer och är en D ponny. 143 cm. Fux med en stjärna. Skit gullig. Hon är korsning mellan appalosa och quarter. Hon har tävlat i trail (stavas?) och massa andra grejer inom western. Men sen omskola dom om henne till engelskridning. Men hon kommer fortfarande ihåg det från westernridningen så man kan rida båda och det är ju kul. Jag tänkte visa er lite bilder men jag har bara två och dom är inte så bra men sen när hon kommer hem så kommer jag typ bomba bilder på henne haha
 

Dagen typ

HejHej
Just nu gör jag ingenting, ska snart börja fixa mig och sen ta tåget till Södertälje. Ska jobba i 3 timmar sen vid 8 blir det plugga med en kille som ska hjälpa mig för att jag är efterbliven och inte kan sånt. Haha nej men iaf, imorn ska jag träffa Sara. Hon kommer hem imorn så vi ska väll träffa Affe eller nått. Men bloggar mera senare.
 
 

.

 
 

-

 
 

-

you're the only one i wish i could forget, the
only one i love to not forgive. Cause I can't erase
the times that you hurt me and put tears on my face.
I don't wanna be without you babe. I don't wanna take a
breath without you babe. I don't wanna play that part. 
I know that i love you but let me just say, I don't
wanna love you in no kind of way, no. There's
something i feel i need to say, but up to now i've
been afraid that you would never come around. 
You say you got the most respect for me but,
sometimes i feel like your not deserving me.
But still you're in my heart. I been afraid that
you would walk away cause I'm living in a
world that all about you and me  

Tänkte att jag skulle börja blogga lite mer nu

HejHej
Den här veckan har jag inte gjort så mycket. Vart med Sara, träffat Lukas en snabbis och har snackat med Alex och träffat Pontus osv. Idag har jag och Pontus 3 månader men jag ska inte träffa honom för han ska va med nåra andra. Så kommer sitta här helt ensam haha nej men får se vad jag gör. 
 

-

 

Bilder på Akido

 
 

Igår och idag

Igår drog jag till jobbet så fort jag vaknade. Efter det drog jag och käka lunch med mormor och morfar och lite senare kom Sara och hennes pappa och hämtade mig. Vi drog till Sara, var där en stund och sen drog vi ut och lite senare träffade vi Affe. Jag drog hem vid 7 och då gick jag och mamma upp till mormor och morfar och snackade lite å så. Idag har jag varit hos läkaren, jobbigt att gå upp så tidigt men aa. Nu gör jag ingenting och snart ska jag väll träffa Sara eller nått, får se. Pontus kanske kommer hit sen oxå.
 

Tråkigt och längesen jag blogga så

Kärlek & relationer
01. Ditt civilstånd: Förhållande
02. Är du nöjd med det: aa
03. Vem kysste du senast: pontus
04. Har du varit kär på riktigt: ja
05. Har du varit ihop med någon du älskar: aa

06. Ditt längsta förhållande: 6 månader
07. Ditt äldsta strul: 96a 
08. Ditt yngsta strul: 98a 
09. Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt: 99a-96a
10. Vad för sorts killar faller du för: venne riktigt
11. När kysste du någon senast: i söndags

12. När vill du skaffa barn: -
13. Har du kysst någon annans pojkvän: nej

Privat
15. Har du sårat någon med flit: nee
16. Vilken webbsida besöker du oftast: blogg

17. Vem i din familj kommer du bäst överens med: Mamma 
18. Är du kär: aa
19. Vem bråkade du senast med: Mamma
20. Har du varit i slagsmål: nej
21. Brukar du dricka alkohol: nee
22. Är du rökare: aa
23. Snusar du: nää

24. Hur gammal är du: 15
25. Har du bra självförtroende: ibland

Personer
26. Vem litar du på till 100%: Sara, mamma
27. En snygg person: min mammas kusin, Andreas

28. Vem smsa dig senast: Sara
29. Vem smsa du senast: Sara
30. Vem ringde dig senast: Pontus
31. Vem kramade du senast: Affe tror jag
32. Vem såg du senast: mamma
33. Vem ser du upp till: alla som är längre än mig håhå
34. En person du skulle vilja se ut som: venne
35. En bra artist: venne

Randomfrågor
36. Vilken är din viktigaste ägodel: -
37. Hur ser din drömkille ut: Jadu
38. Är du homofob: haha nää
39. Har du tandläkarskräck: Ne typ inte 
40. Hur många har varit otrogna med dig: inga tror jag
41. När var du senast i Stockholm: igååår
42. Är du helsvensk: Nope
43. Har du fått ditt hjärta krossat i år: ja
44. En sak du hade velat ändra med ditt liv: en grej som ja inte kan säga
45. Vad är du rädd för; att bli sårad kanske inte vet jag
46. Är du lycklig: mm
47. Brukar du använda smycken: aa
48. Vad är viktigt för dig i ett förhållande: skrattar tillsammans, vara trogna, lita på varandra osv
49. Är du en djurvän: kanske de
50. Vad vill du bli i framtiden: ingen aning


-

 

-

Jag kan inte förstå att
du lämnar mig såhär
Jag kommer för alltid
att vara jävligt kär
Det finns ingen som du
även om jag börjar leta
Du fick mig känna
kärlek och mer än så
Jag kan inte fatta att
du älskade mig då
Du är så underbar och jag
älskar dig än
Men min kärlek till dig är inte
bara som en vän
För att livet ska fungera,
det är dig jag behöver
Denna starka känsla
kommer aldrig gå över.
Ditt namn är klistrat
längst in i mitt hjärta
Det finns bara dig även
om jag känner smärta
Det har blivit svårare
för mig att leva ut.
Men jag vet att sagan
aldrig får ett lyckligt slut
När du fanns vid min sida
så mådde jag så bra
Men utan dig breve kan
jag aldrig vara glad
Jag vill inte tro att denna
saga är sann
Men du har min kärlek
mitt hjärta du vann
Jag saknar dig så mycket,
den finaste som finns
du kommer alltid vara den
enda som jag minns
Jag hoppas att känslan
nån gång kan vända
Men jag får sluta hoppas
kommer aldrig att hända
Den enda jag vill åt och
den enda jag vill känna
När du lämnade mig fick du
själen att bränna
Jag vill inte gråta men
jag gör det endå
Jag försöker dölja smärtan
men den skaver ju så
Tack för alla stunder
jag delat med dig
Du betyder mer än allt
och jag äslskar bara dig
Mina känslor för dig går
inte att förklara
Men nästa gång vi ses
ja då ska jag svara
 
Jag saknar dig..

igår

Igår var jag i stallet så tänkte bara lägga upp lite bilder på alla sötisar 
 

RSS 2.0